Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 44 éves nő mit akar egy 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

44 éves nő mit akar egy 21 éves pasitól?

Figyelt kérdés

44 éves, kétgyerekes, elvált nőről van szó. És egy olyan 21 éves pasiról, aki szinte még gyerek, gondolkodásban is, és minden hétvégén szétissza magát.

A srác beleszeretett ebbe a nőbe, már csók is volt.

De egy érett nőnek, egy többgyerekes anyukának komolyan szüksége van ilyen kapcsolatra?

2019. dec. 22. 07:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te melyiket ismered? Vagy csak történetìró vagy?
2019. dec. 22. 07:35
 2/15 anonim ***** válasza:
20%

A srácnak nyilvánvalóan anyakomplexusa van. Nem kevesen vannak ilyenek, akik nem akarnak felnőni, s anya-pótlót keresnek, aki egyben a szexuális vágyaikat is kielégíti.

A középkorú hölgyek pedig leginkább azért vonzódnak a fiatal férfiakhoz, mert az ilyen kapcsolatban látják a saját fiatalodásuk zálogát. 44 évesen egy nő már a kapuzárási pánikba eshet, kezdi elveszteni azt a hitét, hogy ő még vonzóan fiatal. S ilyenkor jöhet egy fiatal férfi, aki a hitét visszaadja és így továbbra is illúziókat táplálhat a saját fiatalosságáról.

Persze az ilyen kapcsolatok nagyon ritkán életre szólóak. A nők ugyanis 50-55 év körül el szokták veszíteni minden testi vonzerejüket, s az akkorra még mindig férfiassága teljében levő férfi szinte garantáltan más nőt keres magának. Szóval legfeljebb 10 év lehet egy ilyen kapcsolatban, s a hölgy végül csalódni fog, magára marad, és bánhatja, hogy 44 évesen miért nem egy vele egykorú vagy valamivel nála idősebb párt keresett.

2019. dec. 22. 07:39
 3/15 A kérdező kommentje:

A pasit ismerem. Már volt,hogy tetszett neki idősebb nő. Valószínű tényleg ilyen anyakomplexus lehet.

De fura belegondolni, ha összejönnek, és ő neveli majd a 2 gyereket, akik kb annyi idősek lehetnek, mint ő :))

2019. dec. 22. 07:42
 4/15 anonim ***** válasza:

Majd csinál neki tejbegrízt. :D

Komolyra fordítva én 23 éves voltam amikor egy 31 éves nő rám tapadt és akkor én is furának találtam. Most bánom, hogy nem ismertem meg jobban. Nem a szex miatt. Ha valaki rajong érted, az sosem rossz értem???...

Eltaszítottam magamtól abból az okból kifolyólag, mert érdekelt a közvélemény. Senkit ne érdekeljen!

Más honnan tudhatná neked, vagy neki mi a jó? Vagy hogyan fog alakulni. Az embereknek akik véleményt adnak látnoki képességeik vannak? Mondjuk az én esetemben 8 év különbség volt. Itt 23:D Ha a haverod 40 lesz a nő 63. Ebbe én se mennék bele. Ő tudja. Ne tereld! Nem bárány ő!

2019. dec. 22. 07:53
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

Ha nekik ez így jó!

44 éves férfi, 21 éves lánynál nem lenne akkora botrány gondolom.

2019. dec. 22. 08:05
 6/15 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem jött össze neked. Igazad van, túl sokat agyalunk azon, hogy más mit gondol.

Igazából nekem tetszik ez a srác, ezért aggódom a dolgon. ;)

2019. dec. 22. 08:06
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

A fiatal testet, a mindig tettre kész kolbászt...

Valószínűleg simán éli az életét "egyedül" is, nem kell neki a vele járó dolog, csak a testiség hiányzik neki...

Az is lehet, hogy fiatalodik mellette, úgy érzi..., vissza kapja a tini éveket, amit a gyerekek apja "elvett"...

2019. dec. 22. 08:34
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg semmit.

Legfeljebb csak szeretői pozíciót.

Idősebb, sokgyerekes nőcik leginkább valami támogatót keresnek.

Az átlag nők azért az érettebb férfiakat részesítik előnyben, az ilyen sérült, apafóbiás, pedofil nők szoktak furcsán viselkedni.

2019. dec. 22. 08:41
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

"és ő neveli majd a 2 gyereket, akik kb annyi idősek lehetnek, mint ő :))"

Újat mondok azzal, hogy egy 20 év körüli embert már nem nevelnek a szülei?

2019. dec. 22. 09:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez még a jobbik eset ha 44 és 21 évesek. Én olyanról tudok hogy a nő 50 éves elvált, 2 nagy gyerekkel. A nő okos és jól tartja magát, de olyan hogy bárkire ráugrana csak f... legyen a lába között. 24 éves srácot fűzött ez az 50 éves nő. Pár együttlét erejéig oké, legalább tapasztalódik a gyerek, de ilyenekből kapcsolat nem lesz. Nagy a korkülönbség.
2019. dec. 22. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!