Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány hogy mutatja ki hogy smárolni akarna? Vagy hogy mutatja ki hogy akar valamit a pasitól?
Nő vagyok.
Nekem nincsenek taktikáim. Általában mindenkivel természetesen viselkedem, sokat mosolygok, a testi érintkezést se kerülöm. Ez még nem feltétlen jelenti azt, hogy flörtölnék, egyszerűen ilyen a természetem.
Szia!
Feltételezem,hogy fiú vagy:) A lányok is ugyanúgy szeretnek csókolózni,mint a fiúk,hisz ez a legszebb dolog az életben.Ha a lánynak is tetszel és alakul valami,nyugodtan közeledj hozzá,és ahogy a mai fiatalok mondják "kapd le":) és meglátod nem fog ellenkezni,persze csak finoman,az pedig,hogy hogy mutatja ki,hogy akar valamit a fiútól,hidd el észreveszed,ha van szemed!:)Remélem segítettem.
Halihó...
Hát nekem pont tegnap volt ilyen élményem... a ( akkor még leendő mostmá az ) lány elősszőr egyre közelebb jött, megfogta a kezem, majd az orrával elkezdte símogatni az arcom aztán jött aminek jönnie kellett.... de sztem ez akkor ott helyben abban az időben dől el.. van aki csak úgy rácuppan az emberre:D érezni fogod h mikor jön...degyet mondok... akármit is csinál.. ne ilyedj meg!
( velemis megtörtént azért mondom :D )
(előző vagyok)
az első () ben elfelejtettem írni h barátnőm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!