Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányoknak általában mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak általában mennyire számít az hogy egy fiú hány lánnyal volt előttük?

Figyelt kérdés
Zavarja őket ha egy fiú szűz még vagy az ha már több mint 10 lánnyal volt előtte?
2019. dec. 19. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
#9 Ha nem mondod el, akkor nyilván sehonnan. Ezért is szoktam mindig azt tanácsolni itt a szüzeknek, hogy hazudjanak.
2019. dec. 19. 20:23
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

Én meg erre szoktam mondani, hogy bárcsak lenne olyan, hogy be lehet perelni a másikat nemi erőszakért, ha nem mond el ilyet kapcsolat előtt. Ha mondjuk valaki hazudna arról, hogy nem volt prostival, akkor én nem egyeztem bele, hogy olyannal szexelek, ezért ez erőszak.

(Mindkét nemnél.)

Így a hazug r0hadékok büntetve lennének.

2019. dec. 19. 20:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagyon számít, ugyanazt tudnám írni, mint a 2.hozzászóló.
2019. dec. 19. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:
#12 Ha mindenkit minden lényeges dologért be lehetne perelni, amit nem mond el kapcsolat előtt, azzal ti nők sokkal rosszabbul járnátok.
2019. dec. 20. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!