Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

Szóval van egy pasi, akivel minden reggel egy busszal megyünk dolgozni, egy megállóban szállunk fel.

Kicsit udvariatlan, mert mindig annál az ajtónál száll fel, ahol én, de még egyszer nem engedett előre.

De mégis, néha észreveszem, hogy néz.

Na de a lényeg...

Csütörtökön megyek utoljára dolgozni az évben. Arra gondoltam, hogy adnék neki egy szaloncukrot és mondanám neki, hogy boldog ünnepeket :)) Szerintetek ez nagyon gáz lenne?

Mindketten 30 körüliek vagyunk, ő pasi, én nő :)

2019. dec. 17. 19:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz :-)
2019. dec. 17. 19:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa lenne az tény. Én húsvétra adtam hasonló helyzetben apróságot, de mi beszélő viszonyban vagyunk és mindketten házasok (nem egymással).
2019. dec. 17. 19:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz inkább nagyon szép gondolat 😊 vannak még ilyen jó emberek!
2019. dec. 17. 19:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"Kicsit udvariatlan, mert mindig annál az ajtónál száll fel, ahol én, de még egyszer nem engedett előre." - Nos, azért én itt elgondolkoznék... Néz, nézitek egymást... Azért a nonverbális kommunikáció működik, bárhol, bárkivel. Nekem elég csak egy picit megmutatni, és nincs férfi, aki ne venné a lapot. Ha tényleg tetszenél neki már egyszer-kétszer vhogy előre engedett volna.

A férfiak a tetteikkel fejezik ki tetszésük, szerelmüket, a szavak bármit mondhatnak...

Türelem, próbáld meg egy kicsit jobban megfigyelni az áldozatod. :) Illetve kicsit jelezni. :) Ne te add ki magad a semmire... Biztos, h pozitív lenne a reakció, de biztos hogy te kellesz neki, vagy csak elfogadná a felajánlkozásod...?

2019. dec. 17. 20:10
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen, kicsit fura lenne. De talán nem mondja azt, hogy nem kell, menj már innen :D
2019. dec. 17. 20:12
 6/14 A kérdező kommentje:

Na most elbizonytalanodtam :D Lehet igazad van 4-es.

Igazából az lett érdekes, hogy áll a megállóban és az arca nem az úttest felé néz, ahonnan a busz jön, hanem felém. Most ezt hülyén fogalmaztam meg :D De olyan érzésem van néha, mintha köszönni akarna :D

2019. dec. 17. 20:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Értem. :) És erre te mit reagálsz?
2019. dec. 17. 20:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Semmit, nem merek ránézni :D Aztán csodálkozom, hogy nem szólít meg, meg semmi :D
2019. dec. 17. 20:33
 9/14 anonim ***** válasza:
:DD
2019. dec. 17. 20:34
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Ha foglalt ne szeresd el a bnojetol mert ha ellehet, toled is elszereti valaki! Mar mindegy nezed e a kezen van e gyuru. Sokan nem hazasok.. HA szingli, akkor javaslom mosolyogj ra egy nagyon kicsit de ne nagyoon nagyot! Olyan kis pici mosolyt! Ha elmosolyodik kozeledik valoszinuleg szingli,ismerkedne. Ha nem..vagy foglalt vagy nem palya. Igy kideritheto. Ha beszelni fogtok finoman utalj ra egyedul van e, ha furan tagad akkor egy hazug gci..ha nyugodtan nyiltan tagad valoban szingli. Az arcmimikat figyeld. Ha mosolyogsz es elmosolyodik adtad az elso jelet,ha van toke eledall ha nincs toke gondolj bele milyen..
2019. dec. 17. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!