Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ötlet ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet ilyen lánnyal összejönni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jó az ismerkedésben, de van egy lány aki első látásra megtetszett, és valószínüleg én is neki, mert kezdeményezte a beszélgetést.Nagyon szép lány, de tényleg, kicsit csodálkozom hogy hogy jöhetek be neki. Bár arra gondolok hogy lehet sok fiú kihasználta már, és mivel én szolidabb típus vagyok így lát bennem valamit. Viszont túl rámenősnek érzem ami fura egy lánytól, meg mi van ha más fiúkkal is ezt csinálja. Szokott járni bulizni, nem tudom hogy ott hogyan viselkedik a fiúkkal.

Volt hogy hetekig nem találkoztunk, én írtam neki, de nem írt vissza. Én ebből arra gondoltam hogy már le sem szr, és talált más fiút. Utána mikor legközelebb találkoztunk akkor emiatt én kicsit távolságtartó voltam vele. És őt ez láthatóan zavarta, majd próbált magyarázkodni, meg ha ránéztem egy másik lányra (semmi rossz szándékkal) akkor látszott rajta hogy irigykedik. De aztán megbeszéltük és nem haragszunk egymásra. Tehát ha zavarta őt hogy távolságtartó voltam vele, akkor gondolom ő is megszeretett engem. És amikor találkozunk akkor nagyon aranyosan viselkedik velem. Csak nekem az nem tetszik benne hogy túl közvetlenül viselkedik a fiúkkal, meg amikor bulizni megy akkor nagyon kirívóan öltözködik.

Ha összejövök ezzel a lánnyal akkor szerintetek csalódni fogok benne? Az a baj hogy eléggé megszerettem, és nagyon szomorú lennék ha csalódnom kéne benne.

Van itt olyan lány aki hasonló típus, és megnyugtatna hogy az ilyen lányok is alkalmasak a hosszú távú kapcsoltra?

Még nem vagyok együtt ezzel a lánnyal, még csak ismerkednünk, de volt már sok jó közös programunk.

2019. nov. 24. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ilyen típusú nő vagyok, de ha valakivel együtt vagyok és szeretem, akkor abszolút tabu minden más pasi.
2019. nov. 24. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"de tényleg, kicsit csodálkozom hogy hogy jöhetek be neki. Bár arra gondolok hogy lehet sok fiú kihasználta már, és mivel én szolidabb típus vagyok így lát bennem valamit. Viszont túl rámenősnek érzem ami fura egy lánytól, meg mi van ha más fiúkkal is ezt csinálja."

Ez mind a te kisebbrendusegi erzeseidrol szol!!!

Tudod, inkabb arra kellene gondolnod, hogy ha egy lany veszi a batarosagot, hogy megszolitson, akkor tenyleg lat benned valamit. Mert a legtobb lany arra var, hogy a fiu kezdemenyezzen.

Nem benne fogsz csalodni, hanem magadban, mert tokfej modjara elbizonytalankodod az egeszet, azert mert nem vagy eleg tokos. Bocsi, nem sertegetni akarlak, csak szerintem ezzel a lannyal semmi gond, te kivetited a kishitusegedet ra. Es ez erzodik egy ferfin.

Az meg, hogy valaki baratsagos, az nem jelenti, hogy mindenkivel elmegy. En is kedves vagyok mindenkivel, probalok baratsagos lenni, mert tudom jol, hogy senki sem szeret beszelgetest kezdemenyezni. De ez csak annyi, hogy probalom megtorni a jeget mindenki szamara.

Szoval azt javasolnam, hogy dolgozz az onbizalmadon!

2019. nov. 24. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz ebből semmi, a lány csak kacérkodott veled. Ha érdekelted volna, válaszol, amikor írtál neki. Az irigység meg nem rólad szól, hanem a nők közti versengésről. Sajnálom, de ne éld bele magad.
2019. nov. 24. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Járjatok, beszélgessetek. Arra ügyelj, hogy túlságosan nehogy belehabarodj! Az idő majd eldönti mi lesz a vége.
2019. nov. 24. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Félsz de ilyen erővel ne is ismerkedj egyáltalán. Senki se tudja megmondani mi lesz a vége de ez amit leírtál nem jelent semmi rosszat. Közvetlen, tök jó, de aki távolságtartó és félénk ugyanúgy lutri.

Egyébként én is közvetlen voltam mindig is de ha volt valakim másra rá se néztem. Soha senkit sem csaltam meg és volt már komoly kapcsolatom, ugyan 5 év után vége lett, de nem harmadik fél miatt.

29N

2019. nov. 24. 19:56
 6/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
32%

"... én szolidabb típus vagyok..."

Na most akkor tisztázzuk, hogy ez a tulajdonságod alapból nem jön be a nőknek. Nekik a harsány, magabiztos, mindenhol mindent pofázós típus jön be, "aki másnak kell, az nekem is kelleni fog" alapon.

2019. nov. 24. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Ugyanilyen sztorijaim vannak, szivatjak az embert csak, rossz rbancok. Talán ha eloveszed a töködet, talán van esély, csak akkor meg az a bajuk, hogy jaj már nem is vagy olyan aranyos. Gciskedni csak a pozer nagymenő köcsögöknek lehet. Addjad önmagad azt mondom, hátha lát benned valamit, de ne lepődj meg ha az egyik másodpercben még eg a te kezedet fogja, a következőben meg valami 2 méteres izomagy markában van, ott meg hiába keménykedsz, ezek csordaba is vannak általában, erősebb kutya b**zik akármit is mondanak, a magunkfajtanak szerintem nincs párja.
2019. nov. 24. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!