Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jó ötlet lenne megpróbálni kibékülni?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat gondolok az exemre. Néha találkozunk beszélgetünk, de ennyi semmi más nem történik. Érzem, hogy a kémia működik, de egyikünk sem tesz a másik irányába lépést. Én szakítottam, de néha úgy érzem, hogy hiba volt. Vele is lennék, de félek, hogy nem tudnám őt boldoggá tenni.2019. nov. 24. 15:52
1/7 anonim válasza:
Miért szakítottatok? Mennyi ideje történt a szakítás,és mennyit voltatok együtt?
3/7 A kérdező kommentje:
5 hónapja szakítottunk, az elejèn nem beszélgettünk, de azóta szinte mindennap beszélünk és két hetente találkozunk. Nekem volt időközben egy rövid kapcsolatom, de mivel csak az exre gondoltam így vége lett. Az exel 4 évig voltunk együtt.
2019. nov. 24. 16:16
4/7 anonim válasza:
Amíg nem jössz vele össze újra, vagy ő maga nem utasít el téged, addig úgy sem rájönni , hogy mi a legjobb neked.
6/7 anonim válasza:
Hát ha össze is jöttök, ne beszélj a rövid kitérődről, mert utána helyből otthagy. És őt se kérdezd, hogy volt-e kitérője. Ezek mérgezik a tudatot.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ő is ezen töri a fejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!