Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fel tudsz sorolni 5 érvet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel tudsz sorolni 5 érvet a párkapcsolat mellett?

Figyelt kérdés
Én hülyeségnek tartom, számomra az alkalmi kapcsolatot izgalmasabbak. Viszont nyitott vagyok más alternatívára is.
2019. dec. 14. 15:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Barátság, szenvedély, összetartozás, támasz, nevetés. Nekem ezt jelenti. De kinek mi.
2019. dec. 14. 15:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Elég gyenge érvek. Ugyanezt megkaptam lányhaveromtól is, az alatt a 2 hónap alatt, amíg dugtam.
2019. dec. 14. 15:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Csak úgy hemzsegnek itt az érvek... 🤔
2019. dec. 14. 16:00
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

10év után csak ellene tudok...

Szerintem is hülyeség a párkapcsolat.

2019. dec. 14. 16:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valakinek jobban bejön a szingli életmód, az nem jelenti azt, hogy egy párkapcsolat ne lehetne izgalmas. Főleg, ha a két fél nagyon szerelmes egymásba.
2019. dec. 14. 16:49
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem a kérdést. Mi a célod vele? Neked nem jön be, más dolgot választottál, gondolom fixen azt tartod jobbnak. Oké, te nem akarsz párkapcsolatot. Oké, te megkapod máshogy azt, amit az #1-es írt. Mit szeretnél hallani?

Személy szerint én a nyitott kapcsolat felé hajlok. Oké, király haveri alapon szexelni, de azért szerintem más módok is jók.

- Szerelemnél teljesen más érzés a szex.

- Szerelmi kapcsolatnál vannak teljesen apró dolgok, gondoskodások, amik egy haveri kapcsolatban nincsenek.

- Persze, párkapcsolatban is megcsalhatnak, de fixebben lesz melletted egy ember, mint haveri szexnél.

- Mélyebb lelkizés.

- Karácsonyra kapok egy csomó sört... :D

2019. dec. 14. 17:30
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Nőként nekem fontos a bizalom. Ez egy felületes, dugós kapcsolatban nincs meg. A szex akkor jó, ha már kiismertük egymást. A kapcsolat biztonságot ad, jó érzést, azt, hogy megbecsülnek, nem csak egy használati tárgy vagyok. Nem tudok külön érveket felsorolni, mert ez az egész arról szól, hogyan érzed magad egy párkapcsolatban és hogyan érzed magad egy alkalmiban. Te az alkalmiban érzed jól magad, neked ez való. A pasik jó része ilyen. Más meg másképpen érzi jól magát.
2019. dec. 14. 18:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
tök8 mit írunk, te úgyis lehúzod, mert eldöntötted, hogy neked nem jó, akkor másnak sem az.
2019. dec. 14. 21:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, nyitott vagyok. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2019. dec. 14. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire vagy nyitott?

28 éves meleg pasi vagyok, érveket nem sorolok mert úgyis hülyeségnek tartod :)

Komolyra fordítva a szót, egy bizonyos ideig izgalmas az alkalmi, viszont az ember lelkéből nagyon sokat el tud venni, lehet hogy kielégülsz viszont egyedül érzed magad, egy idő után már azt érzed, hogy te a szexben kimerültél, haza már nem vinne magával senki sem hosszabb időre.

De igazából lehet ide írni akárhány érvet, ha te úgyis máshogy látod a dolgokat.

2019. dec. 14. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!