Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy a korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

21 éves fiú.

14 éves lány.

2019. dec. 13. 22:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
Ezért a lány apjától fogsz majd kapni egy jogos verést.
2019. dec. 14. 02:06
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

Haver, nem érzed, hogy milyen gáz is vagy? De most komolyan! Az első dolog, ami kiverte a biztosítékot, 21 évesen már messze nem vagy fiú. Bár, mondjuk mi sem bizonyítja jobban az éretlenségedet, mint hogy egy egészségesen gondolkodó, egzisztenciával rendelkező, veled egyidős férfi nem csak, hogy szóba sem áll egy 14 éves gyerekkel, de még a gondolat sem merül fel benne, hogy neki bármi köze is legyen egy szó szerinti kislányhoz. Ha egy 16-17 éves, már szellemileg, testileg is érett lánnyal kezdenél ki, egy rossz szavam nem lenne. Na de így?! Őszintén nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek rajtad. Ha neked jó közös program, hogy a középiskolai felvételire készülsz a barátnőddel, mert egy 8. osztályos tanulónak valóban ez lesz a priortiása, nem az, hogy lefeküdjön veled, csak nyugodtan. Nem mellesleg, a két kezed összeteheted, hogy a 14. életévét már betöltötte a lány, mert különben most nagy bajban lennél.

Egyébként pedig sok sikert a kislány szüleivel elfogadtatni magad és az egyetemen a haveroknak bemutatni az újdonsült barátnőt... (:

2019. dec. 14. 03:35
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

A különbség nem sok.

A 14 éves lány, az a ciki.

Nekem is van, pofán is vágnálak, ha ilyen szempontból kerülgetnéd!

Amúgy a BTK-s dolog.

2019. dec. 14. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, a két ember személyiségétől függ.

(A Btk-hoz meg a világon semmi köze)

2019. dec. 14. 14:56
 15/19 anonim ***** válasza:
36%
Nekem 14 évesen 20 éves barátom volt 3 hónapig voltunk együtt első szerelem volt, így felnőtt fejjel visszagondolva nagyon ciki voltam állandoan rá voltam akaszkodva meg vele akartam lenni. Ő volt az első csókom, de más nem történt. Viszont 17 évesen még is úgy adódott hogy vele vesztettem el a szűzességem. Felnőtt fejjel nagyon sok a korkülömbség de abban a helyzetben az ember nem érzi át.
2019. dec. 14. 15:44
 16/19 anonim ***** válasza:
68%

#11, valami nem attól lesz jogos, hogy te azt mondod rá...

A Btk-hoz meg még továbbra sincs semmi köze, ez itt még mindig nem az USA... szerencsére.

2019. dec. 14. 16:26
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem, ha az éveket nézzük, a nagyobb gond, hogy egyik felnőtt korú, a másik fiatalkorú. Ha mondjuk a lány felle 24 és a fiú 31 úgy teljesen rendbe lenne.
2019. dec. 15. 13:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Ki a fa... Mondta hogy én vagyok a fiú?
2019. dec. 16. 17:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem mostani kérdés, de azért válaszolok rá :)

Én 15 voltam, amikor összejöttem a 21 éves barátommal. Én érettebb voltam a koromnál, ő pedig fiatalabbnak nézett ki, így egyáltalán nem látszott, hogy 6 év van köztünk. Ő volt az első barátom. 1,5 éve vagyunk együtt. Nem a kor számít. Ha te agyilag nem egy tipikus 14 éves szintjén vagy, és esetleg egy picit többnek is nézel ki, a barátod pedig picit gyerekesebb a koránál (ez nem baj) akkor szerintem ez belefér :)

2021. ápr. 5. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!