Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a korkülönbség egy kapcsolatban amire már azt mondjátok, hogy sok? (Ha a pasi az idősebb)
(X/2) + 6 = Y
X a férfi kora, Y a lányé. Kapcsolathoz. Bár vannak példák nagyobb különbségre is.
Lazább dologhoz igazából tök mindegy, egy 30 és egy 15 éves is szuperül el lehet.
Szerintem a kor nem lényeg . . Nekem az érettségük (ugyebár vannak kivételek , Nőknél is nagyon sok) és a felfogásuk miatt mindig az idősebb pasik jöttek be . Volt 35,40, 46 és 38 évessel is kapcsolatom, ez utóbbi tart jelenleg is . Nagy az összhang , boldogok vagyunk . Hál istennek a kora az arcán sem látszik . A felfogása pedig teljesen rendben van és én 22 vagyok , itt már mondjuk kissé zavar , hogy vagy plusz 4 évvel idősebbnek nézek ki .. az én felfogásomról pedig őt kellene kérdezni . Szóval szerintem a szerelemhez nincs ideális korkülönbség meghatározás , ahogy pontos kor sem meghatározva. Nem lehet .
22/N
6-os!!!
"Volt 35,40, 46 és 38 évessel is kapcsolatom, ez utóbbi tart jelenleg is "
És a szüleid mit szóltak, hogy egy majd velük egyidős, vagy tán egyidős pasassal voltál együtt? Nem tudom a 40 és 46 évessel meddig tartott, de nyilván fiatalabb voltál, mint 22, mert most vagy a 38 évessel.
Szerintem ez nagyon gáz. Feltételezem a 46 éves pasasnak volt gyereke (ha nem, akkor az is sokat elárul). Szegény gyerekei helyében nem lettem volna, hogy az apjuk velük egykorúval szexelget. Beteges. No de a szüleid helyében is legondolkodnék, hogy mit ronthattam el, ha a gyerekem olyan korúhoz vonzódik, mint amilyen én vagyok.
#8, majd, ha felnőssz ne a szüleid véleménye keress párt!
Az kétszeméyes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!