Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb kolléganővel?
Sziasztok,
Ugyan ezt a kérdést tettem már fel, az ott kapott válaszok bejöttek, azóta volt egy kis tapi, meg sok csókolózás.
Nem tudom, hogy az ő részéről ez mennyire komoly, de nektek mi a véleményetek erről az egészről? én 22 ő pedig 48. Nekem volt már pár lánnyal dolgom szerelmes csak 1x voltam nagyon régen iránta meg szerintem érzek valamit, emberileg nagyon kedves, jóindulatú és külsőre is tetszik, mindig van miről beszélni egyszerűen jól érzem magam vele, de mindig bennem van hogy ez a 26 év talán túl sok?
Mi a véleményetek, ti mit csinálnátok a helyemben?
Köszi előre is! :)
Max 1-2 évre jó lesz.
Vagy fiatal csaj mellet ha még őt is dugod.
Sok a 20 év, bármilyen kapcsolatra. DE: ha mindketten hasonlót vártok el a másiktól és nem többet, akkor menjetek bele. Titokban inkább, mert egy ilyen kapcsolat, főleg munkahelyi, mindig beszédtéma lesz.
Viszont ha csak megalkuvásból mennél bele akkor felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!