Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van valami oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami oka annak, hogy azok a nők, akik sokra vitték, hiszékenyebbek?

Figyelt kérdés

Lényegében az exbarátnőm hátán másztam fel egy ideig. Vetettem vele ezt-azt meg ilyenek. Magas keresettel rendelkezik, diplomás stb. nő. Kihasználtam, és nem bántam meg.

A pénzt meg hatalmas röhögések közepette "egyszerűbb" lányokkal vertem el.

2019. dec. 12. 15:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%
Himringyónak lenni nem új dolog.
2019. dec. 12. 16:23
 12/24 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es!

Az én tevékenységemet illetően Gigolo (selyemfiú) vagyok, - vagy legalábbis voltam - lásd kérlek itt:

[link]

A "hímringyó" amivel te illettél, homoszexuális férfiprostikra vonatkozik:

[link]

2019. dec. 12. 16:27
 13/24 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem ez üzlet volt.

Te adtad a tested meg a szeretetet, ő meg a pénzt

2019. dec. 12. 16:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"Továbbá egy módosabb nőt nehezebb lenyűgözni is."

Ha csak anyagiakkal tudod lenyűgözni, nem vagy férfi.

2019. dec. 12. 16:40
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Én nem dicsekednék azzal, hogy valakit anyagilag kihasználtam. A hiszékenység meg személytől és szeretethiánytól is függ, szerintem.
2019. dec. 12. 16:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A diploma meg a gazdagság nem igazán függ össze (lásd gazdag vállalkozó szülők, szegény tanárok stb stb), de ha diploma nélküli csaj fétised van, akkor ez van, másnak meg lábfétise van, nem is tudom melyik a rosszabb.
2019. dec. 12. 16:50
 17/24 anonim ***** válasza:
89%

Ez a hímprosti pont az olyanokra vonatkozik, mint te. Apróbb ajándékokért szexelsz.

A dzsigoló pont az a férfi, akit teljes mértékben eltart a gazdag nője, cserébe jól néz ki, művelt, bárhol meg lehet vele jelenni. És csak egy nőt részesít a kegyeiből.

Ezen kívül ritka ostoba is vagy, ha szexelsz a pénzért, hogy aztán olyan nőkre költsd, akik csak pénzért vannak veled. Meg merem kockáztatni, hogy nekik több eszük van, mint neked, mert ők legalább nyertek ezen valamit. Te meg elszórtad.

2019. dec. 12. 17:14
 18/24 A kérdező kommentje:
Ugyanmár, 17-es ez játék a szavakkal. Ha azt mondanám, hogy valakit eltart a gazdag nője a te szemedben akkor is hímprosti lenne, nem Gigolo. Egyszerűbb, ha bevallod, hogy pikkelsz az ilyen srácokra.
2019. dec. 12. 17:18
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Miért pikkelne rád? Nem ártottál neki azzal, hogy k_rvának álltál. Az emberek nagy részét pont ugyanennyire nem érdekli mi van a k_rvákkal, legyen nő vagy férfi. Max azokat akik igénybe veszik a szolgáltatásaikat.

Amúgy nem értem, hogy most tulajdonképpen mire is vagy büszke. Amit szereztél a gazdag nőtől, azt gyakorlatilag kidobáltad az ablakon.

2019. dec. 12. 17:25
 20/24 anonim ***** válasza:
93%

"

A pénzt meg hatalmas röhögések közepette "egyszerűbb" lányokkal vertem el."

Még ostoba is vagy. Ahelyett, hogy valami jövedelmező vállalkozásba kezdtél volna, mint az okosabb nők gazdag pasi mellett, te kiszortad az ablakon.

2019. dec. 12. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!