Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejöttem egy sráccal. Heti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy sráccal. Heti 1-szeri találkozást tudunk megoldani. Működhet így hosszú távon kapcsolat?

Figyelt kérdés
Társkeresőn találtunk egymásra, már több mint 1 hónapja ismerkedünk. Eddigi 2 randink alapján kedves, aranyos. Legutóbb kaptam tőle ajándékot meg csókot. ☺ Csak kevés az együtt töltött idő és hiányzik sokszor. Munkahely, illetve 100 km választ el minket egymástól. Én komolyan gondolnám a dolgot. A szilvesztert mindenkepo kettesben töltjük, hát remélem nem ér újabb csalódás. Nagyon szomorú lennék és a bizalmamat a férfiak iránt teljesen elveszíteném... 😕 Azért próbálok pozitívan állni a dologhoz. Korban is összeillünk. Én 28/N, ő 6 évvel idősebb. Kicsit társaságibb ember, bulizósabb nálam. Nagyobb városban is él. Most hétvégén én megyek hozzá és ott randizunk és járkálunk egyet az adventi forgatagban.

2019. dec. 10. 23:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%

Hm..Neked már hiányzik és kevésnek tartod az együtt töltött időt ☺

Látod,látod... Neked 1 hónap után már nem felel meg kifogástalanul ez a kapcsolat.

Két lehetőség van,vagy eltelik pár hónap és feladod,mert nem birod tovább ezt a ritka találkozást vagy annyira bezsongtok,hogy változtattok rajta,közelebb költöztök egymáshoz vagy össze költöztök. De szerintem nagyon kevés ember van,aki hosszútávon az ilyen ütközgetünk dolgot komoly kapcsolatként élné meg.

2019. dec. 11. 08:53
 22/22 anonim ***** válasza:
50%
jelenlegi helyzetemben heti 1-2 nappal beérném, mivel több időm msot nem nagyon lenne, aludni is alig tudok :D
2019. dec. 11. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!