Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy sráccal. Heti 1-szeri találkozást tudunk megoldani. Működhet így hosszú távon kapcsolat?
Figyelt kérdés
Társkeresőn találtunk egymásra, már több mint 1 hónapja ismerkedünk. Eddigi 2 randink alapján kedves, aranyos. Legutóbb kaptam tőle ajándékot meg csókot. ☺ Csak kevés az együtt töltött idő és hiányzik sokszor. Munkahely, illetve 100 km választ el minket egymástól. Én komolyan gondolnám a dolgot. A szilvesztert mindenkepo kettesben töltjük, hát remélem nem ér újabb csalódás. Nagyon szomorú lennék és a bizalmamat a férfiak iránt teljesen elveszíteném... 😕 Azért próbálok pozitívan állni a dologhoz. Korban is összeillünk. Én 28/N, ő 6 évvel idősebb. Kicsit társaságibb ember, bulizósabb nálam. Nagyobb városban is él. Most hétvégén én megyek hozzá és ott randizunk és járkálunk egyet az adventi forgatagban.2019. dec. 10. 23:54
21/22 anonim válasza:
Hm..Neked már hiányzik és kevésnek tartod az együtt töltött időt ☺
Látod,látod... Neked 1 hónap után már nem felel meg kifogástalanul ez a kapcsolat.
Két lehetőség van,vagy eltelik pár hónap és feladod,mert nem birod tovább ezt a ritka találkozást vagy annyira bezsongtok,hogy változtattok rajta,közelebb költöztök egymáshoz vagy össze költöztök. De szerintem nagyon kevés ember van,aki hosszútávon az ilyen ütközgetünk dolgot komoly kapcsolatként élné meg.
22/22 anonim válasza:
jelenlegi helyzetemben heti 1-2 nappal beérném, mivel több időm msot nem nagyon lenne, aludni is alig tudok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!