Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet ez a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet ez a kapcsolat hosszú távon?

Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok, a párom, akivel pár hónapja vagyok 22 éves. Én már túl vagyok egy 10 éves házasságon és jó néhány hosszabb-rövidebb kapcsolaton és van egy 12 éves fiam is, akivel nagyon jó a kapcsolatunk. A páromnak velem együtt két férfi volt az életében. Igazából jól megvagyunk, szeretjük egymást, ő is dolgozik, vannak közös és egyéni terveink, nem egy bulis fajta lány, korán felnőtt, mert rákényszerítette az élet. Viszont vannak olyan pontok a viselkedésünkben, ami ugyan nekem vagy neki természetes, de nem tudunk azonosulni a másikéval. Ezt felírtam a korkülönbség számlájára. Az ő részéről szerelem ez, az én részemről még nem egészen, de ez változhat, mivel sok pozitívumot találtam a barátnőmben. Külsőre egyáltalán nem nézek ki 40-nek, inkább 30-as évek eleje, évtizedek óta sportolok, nem őszülök látványosan, így külső szemlélő nem is veszi észre a 18 év pluszt.. A kérdésem olyan emberekhez szól, akik voltak vagy jelenleg is ilyen kapcsolatban vannak. Működhet-e ez a kapcsolat hosszú távon?

2019. febr. 15. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Voltam ilyen kapcsolatban. 17 év volt a korkulonbseg. 2 evig tartott, aztan leleptem egy fiatalabb pasival, akivel azota is egyutt vagyok.
2019. febr. 15. 17:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint volt valami gond kettőtök között, mert hát az ember nem lép le csak úgy mással, ha a kapcsolatában minden flottul működik..
2019. febr. 15. 17:17
 3/9 Karena26 ***** válasza:
100%

A barátnőd is kérdezett itt rólatok nemrég.

Lehet, hogy érdemes lenne leülnötök egy őszinte beszélgetésre(?)

2019. febr. 15. 17:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Elkpézelhető. Linkelnéd azt a bizonyos kérdést? Köszönöm
2019. febr. 15. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Korkülönbség, távolság, különbözőségek nem számítanak, ha szeretitek egymást. Kifogásokat lehet gyártani, de valójában ha van szerelem, minden megoldható.
2019. febr. 15. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy volt gond. Az volt a gond, hogy picivel később (2év) jött meg az eszem. Rosszul éreztem magam, hogy egy 40 éves pasival megyek az utcán kézenfogva, boltba, tömegközlekedésen stb. Akkoriban nagyon nem érdekelt, hogy mások mit gondolnak, de aztán már kinos volt. Ez az egy kapcsolatom volt, amiben nagy korkulonbseg volt, de rajottem, hogy úgy mond nincs gyomrom egy nálam majd 2 evtizeddel idosebbhez.
2019. febr. 15. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom normálisnak,totál más életszakasz,akármilyen komolynak is gondolod őt.22 évesen az ilyen korú pasikat csakis pénzben húztam el,el nem tudtam volna képzelni komolyabbat.22 és 30 év között sokat tud változni az ember,ezer 100%-ra mondom hogy nem te vagy az utolsó pali az életében.Valamiféle biztonságot nyújtasz neki,ezért gondolja csak hogy szerelmes.
2019. febr. 15. 18:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Díjazom az őszinteséged és azt, hogy van önkritikád. Ment a zöld kéz. Ezt az anyagiasságot és lehúzást kizártnak tartom, mert:

-dolgozik és önálló jövedelme van, amiből fent tartja magát,

-semmi nyom nem volt ebben a pár hónapban, ami arra utalna, hogy csakis lehúzásról szólna a dolog. Sem követelőzés, de még csak egy kérés sem. Igazából nincs rászorulva a pénzemre.

Tény, hogy rengeteg anyagias nő van, korosztálytól függetlenül, akik könnyen szeretnének anyagi javakhoz jutni(mondjuk a combjaik széttárásával), nevezzük őket egyszerűen kurv.knak. De viszont léteznek olyan nők is, akiktől nem szeretnének anyagi függőségben lenni senkivel, tehát ilyen egyértelműen nem lehet általánosítani. Ez a te tapasztalatod, köszönöm, hogy megosztottad:)

2019. febr. 15. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Én alapból azon a véleményen vagyok hogy a kor az sok esetben nem egyenlő az érettséggel, az intelligenciávál, empátiával stb. tehát olyan jellemvonásokkal amik alapfeltételei egy jó kapcsolatnak és egy normális felnőtt embernek is.

Leegyszerűsítve a kor nem minden.

Ellenben (és ez most kicsit ellentmondásos lesz, mégis tényleg ez a véleményem) egy bizonyos szint fölött, egy bizonyos korkülönbség fölött ez vagy csak szimpla szexuális vonzalom formájában működik vagy rövid ideig.

10-12 év még nem a világ vége, pláne ha ugyan azok a célok. De 18 év (ami közelebb van a 20-hoz) az már egy kicsit más. Gondolj bele hogy a párod korban közelebb áll a fiadhoz. Sőt 10 év múlva akár ők is összejöhetnének az is kb. ennyire lenne furcsa vagy még kevésbé. Ugye hogy morbidul hangzik? Belegondolsz, nyilván nem az jut eazedbe hogy ez milyen klassz.

Nem elkeseríteni de akarlak de ideig-óráig működhet de szerintem hosszútávon ennek nincs jövője. Persze kivételes esetek mindig vannak, dolgozni lehet egy kapcsolaton. Csak sajnos be kell látni ha mégsem úgy alakul, nem kell ütni a döglött lovat és lehet érdemes elgindolkodni hogy érdemes lenne egy korban hozzátok közelebb állót keresni. Már persze csak akkor ha vége lenne..

2019. febr. 16. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!