Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy sráccal. Heti 1-szeri találkozást tudunk megoldani. Működhet így hosszú távon kapcsolat?
A szeparációs szorongás az a szociális szorongás ellentéte...?
Bizonyos esetekben igen. Nálam például csak addig működhet. Ha összeköltözés van nagyon hamar megutálna, mert szörnyű ember vagyok amit el tudok rejteni egy ideig, de örökké nem. És most nem olyasmikre kell gondolni, hogy nem végzek házimunkát vagy bántok másokat, hanem az, hogy fizikai fájdalmaim vannak, ha valaki állandóan a közelemben van. Ennek oka egyértelmű - olyan szinten be kell feszítenem mindenen - nem tudatosan - hogy ez a vége. Képtelen vagyok feloldódni, pláne ellazulni más emberek jelenlétében a kismilliárd írott és a még több "íratlan szabály" miatt amik felét nem is ismerem.
Meg akkor persze lehull az amit a randikon jól elő lehet adni a "jobbik énem", aki amúgy szeretnék lenni, de mivel erősen bipoláris vagyok ezért nem lehetek az, és észreveszi majd, hogy az életem céltalan, unalmas, értelmetlen és indokolatlan és onnantól menekülni fog.
De a heti 1-2 alkalommal + néhány nap együtt nem tűnik fel. Talán. Addig elő tudom adni az illúziót, a kamut, hogy van életem vagy annak bármilyen célja vagy értelme. Pedig nincs, de azt a részét kiadom amikor nincs itt és akkor összeomolhatok lelkileg, mint most minden második-harmadik nap.
Ha igy tudod jellemezni magadat, nem mondanad el ezt egy orvosnak is? Szerintem meg a TB is tamogatna, hogy valaki beszelgessen veled, nagyon rad ferne.
43F
Utolsó, igen voltam már orvosnál aki szorongást és alvászavart diagnosztizált még korábban. Az egyetemi évek alatt kezdődött alvászavarral. Gyógyszert írtak fel rá, egy nagyon kemény vizsgaidőszak előtt kezdődött... De ennek semmi köze a mostani barátomhoz jól kijövünk, jól elbeszélgetünk bármilyen témáról. Sajnos az előző kapcsolatomból maradtak lelki sérelmek, lehet emiatt vagyok még bizalmatlan. Tudta jól az exem, hogy mik az érzékeny pontjaim és ott rúgott belém. Valamint volt még egy személy, akinek szintén sikerült a puszta jelenlétével tönkretennie az életem. Ha meglátott itthon, azonnal belémkötött. Nem családtag. Szerencsére ez már a múlt, de a lelki sebek nehezen gyógyulnak (nálam legalábbis).
A heti egyszeri találkozó szerintem se kevés így még az elején, de hosszú távon nem tartható fenn. Majd meglátjuk mennyire gondoljuk mindketten komolyan ezt vagyis részemről nem lenne akadálya a gyakoribb találkáknak rövid idővel vagy összeköltözésnek, mivel úgyis megszoknánk egymást idővel, de ez nemcsak az én döntésem az a baj. A sors fogja kialakítani hogy szerencsénk lesz-e a kapcsolatban vagy nem, én így gondolom. Egyébként halál nyugodt természete van, rendes, segítőkész embernek ismertem meg eddig. Ünnepek alatt még többet fogunk találkozni, amikor lehet és a szabadságunk megengedi, de ez csak két hét. Ki fogjuk használni szerintem. Vett koncertjegyet. Anyagiak miatt sem kell aggódnia, most hétvégén pl. Èn utazok be és azt sem kérem hogy mindig ő fizessen. Egyáltalán nem szorulok rá. Karácsonyi ajándékokat már megvettem neki, szerintem tetszeni fognak neki. Igyekeztem kreatív lenni. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!