Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény lány és nem hívő fiú?
Nagyon vonzodom egy fiuhoz aki nem keresztény.. Én is tetszem neki. Ugy erzem vibrál köztünk a levegő. Tudja rólam, hogy hívő vagyok és kíváncsi is erre. De azért elegge vonzzák az izgalmas és "veszélyes" dolgok. És van is ebben a kapcsolatban valami izgalmas számomra is. A visszafogott, keresztény "jokislany" szerepében érzem magam, ő meg a tipik rossz fiú, akinek azért vagyok izgalmas, mert nem adom be a derekam, nekem meg azért izgalmas ő, mert ugyebár az ellentétek vonzzák egymást. Tudom erre a legtöbb hívő azt mondaná, felejtős a csávó mert rosszba fog vinni, és nem én fogom jó útra téríteni.. De nemtudom.. Nem hagy nyugodni a kérdés, hogy de mi van ha mégis?.. Persze lehet én vagyok a naiv most. De nem akarok elszalasztani egy kapcsolatot azért, mert előítéletes vagyok, és csak azért mert benne van a pakliban, hogy talán rossz vége lesz. Mert ugyanúgy az is benne lehet, hogy még valami jó is kisulhet belőle.
Nemtudom mit csináljak. :/
Barátkozni lehet csak hallgass mindig a lelkiismeretedre, nem véletlenül mondják még a nem hívők is, hogy rossz érzésem van ezzel a dologgal kapcsolatban-vagy a filmekben is-, ha ilyet érzel, akkor hagyjad.
Illetve imádkozz-beszélgess erről magadban Istennek, a többi majd tisztulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!