Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinalnatok a helyemben?
3 evig a legjobb baratom volt a lany de en mindig is tobbet ereztem iranta de o nem
3 ev utan kialakult benne is es egy nagyon jo kapcsolat alakult ki belole 2,5 evre
Az utobbi fel evbe sajnos az en hozzaallasom miatt elcseszodott mivel kicsit gyerekesen viselkedtem ... tul sokat feltekenykedtem es bantottam lelkileg hogy nem ugy szeret ahogy kene stb... es erre utolsg rajottem h hulye voltam nem tudtam ertekelni amim van .. pedig ott volt a szemem elott minden
Egy ido utan elkezdett romlani ez a kapcsolat es ugy alakult h szetmegyunk.. azota nekem volt 2 parkapcsolatom is de egyikkel sem talaltam meg azt a kozos hangot amit azzal a lannyal. 22 vagyok de egesz eletembe nem talalkoztam meg olyannal akivel ilyen szinten megtalaltam volna az osszhangot
Mar 4 honapja h nincs es azota is annyira hianyzik hogy vele kelek vele fekszem
Nagyon erdekelne hogy mi van vele
Es ha lenne ra alkalom szeretnem visszakapni de erre nem sok eselyt latok.. nagyon sajnalom hogy elcsesztem, tanultam belole tudom mit kene mashogy csinalni de az a baj ugy is valtunk el hogy haragszik ram mert buta voltam vele ... ti mit csinalnatok a helyembe? Az a baj nagyon ragaszkodo tipus vagyok... volt egy nagyon jo gyerekkori baratom aki miatt 2 evig szarul voltam mert ellaposodott a baratsag.. mennyi lesz ez ha o egyben az elso szerelmem es a legjobb baratom is volt...
Miert hianyolnak az emberek olyan dolgokat ami nem müködött?
Persze hogy senkivel nem lesz olyan mint vele volt, mert ennel böven eselyes hogy jobb is lehet. Örülj neki hogy vege. Mas majd megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!