Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen velem a facebookon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem a facebookon?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kis apróság, de mégis zavaró.. Van egy pasi, évek óta ismerem, munkatársak voltunk. Aztán volt köztünk ez-az (semmi komoly) ;)

Ha névnapja, vagy szülinapja van, az összes hozzászólónak szivecskékkel reagál, szépen megköszöni, hozzátesz még 3 szivecskét, vagy puszit.

Ha én is felköszöntöm, csak egy sima like jelet kapok, vagy azt sem, és csak egy egyszerű köszönöm a válasz.

Ugyanez van a képekkel is. Bárki bármit felrak, rögtön reagál rá, hozzászól. Az én képeimet meg csak ritkán like-olja.

De mégis szinte minden nap írunk egymásnak, ő is nekem. Ha megakad a beszélgetés, akkor feldob másik témát. Ő hozza fel a találkákat is.

Szóval nem értem.

2019. dec. 1. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Tudatosan lefékezi magát. Nyugi, akar ő téged :) Én is ilyen vagyok, ha minden hülyeésget beszívecskéznék, akkor a nő nem látna bennem kihívást. Szóval mi férfiak taktikázunk elég sokat. Legalább annyit mint a nők :D
2019. dec. 1. 22:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát jó lenne, ha így lenne. De tudom, hogy soha nem lesz köztünk semmi komoly :)

Meg azt is tudom, hogy nem a világvége ez, és az hogy sokszor ír, meg keres, az fontosabb. De akkor is olyan rossz, mintha leprás lennék vagy nem tudom :D Valaki végignézi a felköszöntéseit és csak az enyémnél nincs se szív, se puszi. Rosszul esik na... :(((

2019. dec. 1. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem az jutott eszembe elsőre, hogy nem akarja, hogy valaki véletlen neten megsejtse, hogy bármi köze volt ÚGY hozzád és így próbál távol tartani. Csak pont emiatt levágós, ha másoknak meg nem így reagál.

Hány éves amúgy? Lehet az is, hogy csak töketlen, de nem a fb-n kéne neked sem a csodát várni.

2019. dec. 2. 14:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Ő 21 éves, én kicsit idősebb xD

De a munkahelyen is azt csinálta, hogy ölelgetett mindenkit, amikor épp olyanja volt, én meg csak párszor kerültem sorra :)

2019. dec. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!