Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan kivitelezzem a találkozast? Szerelmes
lettem egy jelenleg hajléktalan emberbe.
Figyelt kérdés
Augusztusban ismertem meg , de nincs telefonja, akkor még a szemét exem aki totál kihasznált ő is ott volt. Igazából az exemtől próbált megmenteni mert az bántott. Azóta nem tudtam elfelejteni. Megpróbáltam elkérni a számát de nincs telefonja aztán jött az exem. Nagyjából tudom hol lakhat, de oda nem merek menni, össze meg nem akadtam vele. Elkezdtem nyomozni elég keményen, kiadtam magam másnak stb, és sok mindent megtudtam róla. Mivel ez egy kisváros, en meg távolabb lakok, nem volt egyszerű. Az utolsó megfogható infó az volt, hogy a pályaudvaron alszik néha. Éjjel 2 körül szokták látni.. de lehet már előbb ott van. Az a gond, hogy akkor nincs tömegközlekedés az autóm meg rossz éppen. Plusz rettenetesen zavarban vagyok, hogy mit fogok neki mondani, mert nem volt valami vidám legutóbb.. én már mindenen gondolkodtam, mert múltkor is megakadt kettőnk között a beszélgetés, tök ciki volt. Gondoltam viszek valami piát mert én is feszült vagyok ő megca helyzete miatt van zavarban gondolom.
Kedves Kérdező! Van folytatása a történetnek? Sikerült megismerni az úriembert?
2020. márc. 1. 19:43
52/62 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem. Azóta nem káttam. Így már ndm megy... Azért emeltem ki, hogy hátha vsn valankinek a dologgal kapcs. valami jó ötlete.
2020. márc. 1. 20:09
53/62 anonim válasza:
Guglizd ki az összes városodban lévő hajléktalan szállót és ha tudod a nevét ugy egyszerűbb dolgod van.
2020. márc. 1. 21:03
54/62 anonim válasza:
Hagyd a fenébe!
2020. márc. 1. 21:28
55/62 A kérdező kommentje:
Ő nem megy be szállóra.
2020. márc. 2. 04:07
56/62 A kérdező kommentje:
Láttam pár napja egy kisboltnál. Ismerősöm látta, hogy bevásárolt másnap. Mikor láttam, háttal állt végig, 6-8 méterre, én a mobilomból "eszméltem fel". Végig háttal volt. Aztán egyszerűen eltűnt.. miután 9 hónapja keresem, nagyon meg votlam rettenve, szerintem meg se tudtam volna szólalni. Nem tudom, ő látott e. Ismerős utálja a hajléktalanokat, és "helyi rendőrt játszik" ezért már egy hónapja felszólította, hogy meg ne lássa a környéken, ő közelebb lakik és találkozott vele mint kiderült. Most véletlen nekitolta hátrafelé a biciklijét a hajléktalan, utána tűnt el. Én egy tábla mögött ültem. Baromi ciki az egész.
2020. máj. 12. 16:29
57/62 A kérdező kommentje:
Hozzátenném még, hogy az egész pár másodperc volt, mert a boltból jött ki és a biciklihet ment és eltűnt. Tolta a biciklit de nagyon gyorsan.
2020. máj. 12. 16:32
58/62 A kérdező kommentje:
*biciklihez
2020. máj. 12. 16:33
59/62 anonim válasza:
Keresed a férfit reménytelenül, de amikor találkozol vele nem mersz odamenni, hogy beszéljetek. Egyáltalán nem ismered, tulajdonságait a fejedben tökéletesre varázsolod és ahhoz vonzödsz. 35 éves vagy, ne gondolkozz tiniként!
2020. máj. 13. 07:16
60/62 anonim válasza:
Szia! Valaki írta a hajléktalanszállót, az egy nyom akkor is ha mem ott alszik.
Mert mindenkit nyilvántartásba vesznek, van hajléktalan mentő szolgálat, éjjeli menedékhely, nappali melegedő, ahol enni is lehet, meg fürödni. Adnak borotvát, szappant, máltaiaktól ruhát, cipőt, gyógyszert. Ellátják Őket, sok helyen Istentisztelet is van! A hajléktalanoknak van ilyen hogy hajléktalan igazolvány amit a helyi hajléktalanszálló ad, vagy önkormányzat.Nyilvántartásba van véve az biztos. Pl.én ha keresnék egy hajléktalant mondjuk a Bp. XIII.környéke, én bemennék a Dózsa György úti nagy központban, és a legutolsó emberrel is beszélnék. Ismerik Őt ott amerre él, mozog, pontosan tudják ki merre van mint egy nagy család.
Még ha az erdőben élne mint remete is meg lehet találni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!