Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan kivitelezze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kivitelezzem a találkozast? Szerelmes lettem egy jelenleg hajléktalan emberbe.

Figyelt kérdés
Augusztusban ismertem meg , de nincs telefonja, akkor még a szemét exem aki totál kihasznált ő is ott volt. Igazából az exemtől próbált megmenteni mert az bántott. Azóta nem tudtam elfelejteni. Megpróbáltam elkérni a számát de nincs telefonja aztán jött az exem. Nagyjából tudom hol lakhat, de oda nem merek menni, össze meg nem akadtam vele. Elkezdtem nyomozni elég keményen, kiadtam magam másnak stb, és sok mindent megtudtam róla. Mivel ez egy kisváros, en meg távolabb lakok, nem volt egyszerű. Az utolsó megfogható infó az volt, hogy a pályaudvaron alszik néha. Éjjel 2 körül szokták látni.. de lehet már előbb ott van. Az a gond, hogy akkor nincs tömegközlekedés az autóm meg rossz éppen. Plusz rettenetesen zavarban vagyok, hogy mit fogok neki mondani, mert nem volt valami vidám legutóbb.. én már mindenen gondolkodtam, mert múltkor is megakadt kettőnk között a beszélgetés, tök ciki volt. Gondoltam viszek valami piát mert én is feszült vagyok ő megca helyzete miatt van zavarban gondolom.
2019. dec. 1. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
Szia, valami fejlemeny..?
2019. dec. 13. 06:35
 22/62 anonim ***** válasza:
Nem talaltad meg meg?
2019. dec. 15. 10:17
 23/62 anonim ***** válasza:
Vagy igen es mar vigan hancurozgatnak 😁
2019. dec. 16. 13:43
 24/62 anonim ***** válasza:
Helyzet? Együtt karácsonyoztok?
2019. dec. 21. 14:19
 25/62 A kérdező kommentje:
Le kellene mennem, de mivel +15 fokok voltak, nem gondoltam hogy tuti ott lesz. Tervezem, de nem egyszerű oda feltekernem, úgy hogy nincs arra dolgom amúgy és nrm biztos a dolog... amúgy a karácsonyhoz semmi köze ah egésznek, így, hogy nem ismerem... sőt. Nekem ha úgy vesszük pont nem jó, mert ilyenkor -ezen a pár napon- mindenki segítenk akar a hajléktalanokon is aki amúgy nem, ezért ki tudja kik találják meg sajnálatból, esetleg kivel karácsonyozik... én nem ezért keresem.
2019. dec. 22. 20:56
 26/62 anonim ***** válasza:
Pont kapora jonne, vinnel neki karacsonyra pulcsit es setalnatok beszelgetnetek vagy barmi, azt mondtad tudod hol lakik, de az veszelyes kornyek hogy nem mersz oda menni?
2019. dec. 23. 17:56
 27/62 A kérdező kommentje:
Nem merek oda menni. Próbáltam de mem ment. Az első bevadult kóbor kutyánál keményen beparáztam és megfordultam... ott kóbor kutyafalkák vannak és sehol egy lélek, kietlen hely. Csak kb. sejtem hol lakhat ott.
2019. dec. 23. 22:27
 28/62 anonim ***** válasza:
Hat azt a helyet akkor valoban csak kocsival lehet megkozeliteni, nincs j9 ismerosod akivel eltudsz menni, kis csomaggal, nem kell elmondanod mia szitu csak hogy adamanyt viszel
2019. dec. 24. 09:15
 29/62 anonim ***** válasza:
Nem minden hajléktalan reménytelen. Az én ismerősöm most éppen felfelé ívelő szakaszban van.Az Ő története: elvált, volt egy középvezetői munkahelye. Ezt elvesztette. Ez után nem volt hajlandó munkában "lejjebb" adni. Csak alkalmi melókat vállalt. Meg elkezdett inni. A lakását így elvesztette (kilakoltatták). Pár évig nem tudom mi volt vele. Most van munkája.m Végre talált olyat ami nem sérti az önérzetét. Már olyan szálláson van amin valamennyit fizetni is kell. Szóval kezd a saját lábán állni. Ha Őt is felkarolná egy nő, akár teljes is lehetne az élete. Kérdező ha a te ismerősöd is hasonló akkor akár még egy boldog pár is lehettek.
2019. dec. 26. 20:18
 30/62 gyuribacsika ***** válasza:
Hmm ez érdekes szituáció, nem mindennapi és nem is könnyű, de akár jó vége is lehet. Olyan mesébe illő. Előbb utóbb csak összeakadsz vele valahol. Vagy meg kell várni, pár nap múlva, talán megint fagyosabb időnk lesz és akkor a pályaudvaron talán feltűnik. Egyébként hány éves vagy kedves kérdező? szabad elárulni ?
2019. dec. 26. 20:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!