Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan kivitelezze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kivitelezzem a találkozast? Szerelmes lettem egy jelenleg hajléktalan emberbe.

Figyelt kérdés
Augusztusban ismertem meg , de nincs telefonja, akkor még a szemét exem aki totál kihasznált ő is ott volt. Igazából az exemtől próbált megmenteni mert az bántott. Azóta nem tudtam elfelejteni. Megpróbáltam elkérni a számát de nincs telefonja aztán jött az exem. Nagyjából tudom hol lakhat, de oda nem merek menni, össze meg nem akadtam vele. Elkezdtem nyomozni elég keményen, kiadtam magam másnak stb, és sok mindent megtudtam róla. Mivel ez egy kisváros, en meg távolabb lakok, nem volt egyszerű. Az utolsó megfogható infó az volt, hogy a pályaudvaron alszik néha. Éjjel 2 körül szokták látni.. de lehet már előbb ott van. Az a gond, hogy akkor nincs tömegközlekedés az autóm meg rossz éppen. Plusz rettenetesen zavarban vagyok, hogy mit fogok neki mondani, mert nem volt valami vidám legutóbb.. én már mindenen gondolkodtam, mert múltkor is megakadt kettőnk között a beszélgetés, tök ciki volt. Gondoltam viszek valami piát mert én is feszült vagyok ő megca helyzete miatt van zavarban gondolom.
2019. dec. 1. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
Sajnos így, hogy már majdnem 4 hónapja, kezdem feladni. Főleg, hogy közben más ingerek is érnek és már rég meg kellett volna lépnem a dolgot... ha belegondolok az ő helyzetében 4 hónap alatt is barmi történhetett. Akár pozitív, akár negatív értelemben.
2020. jan. 3. 15:51
 42/62 A kérdező kommentje:
Tehát az ő helyzetében is 4 hónap alatt( kicsit összekapkodtam)
2020. jan. 3. 15:52
 43/62 anonim ***** válasza:
Értelek, tehat inger mint masik ferfi erdeklodese...? Nem lehet hogy csak azert vonzodsz hozza, mert kedves volt veled,vagy jot tett veled, amivel akkoriban nem talalkoztal a kocsog exed melett?
2020. jan. 3. 17:47
 44/62 gyuribacsika ***** válasza:
Nocsak ?
2020. jan. 3. 19:54
 45/62 A kérdező kommentje:
A más ingereket nem feltétlen másik ferfire értettem reszemről.. Részéről meg akár másik nő is lehet. Egyéb x problémák. Nyilván ha valaki épp 2 napja nem evett, kint van a mínuszban stb. nem feltétlen velem van elfoglalva.. közben azon is gondolkodtam, mennyi az realitása az érdekkapcsolatoknak egy ilyen helyzetben. És nekem is akadt problémám...
2020. jan. 4. 23:17
 46/62 A kérdező kommentje:
Láttam, a várt időpontban viszonylag messziről összenéztünk. Két másik hajléktalannal beszélgetett. Kitalálhatjátok. Nem mertem odamenni, inkàbb elsiettem.
2020. jan. 5. 10:51
 47/62 A kérdező kommentje:
Ha valaki, pl.barátnő lenne velem, talán oda mernék menni, de egyedül már ennyi idő után nem megy. Nagyon rápörgettem magam.De egyik barátnőm sem hajlandó rá. Attól is félek, hogy rossz állapotban lesz, már nyár végén is köhögött és alig volt hangja.
2020. jan. 10. 21:27
 48/62 A kérdező kommentje:
Talán azért nrm megy mert túlságosan akarom...feltettem egy másik kérdést, amiben rákérdeztek, hogy mi fogott meg benne , de rossz kategóriaban, azzal jöttek, hogy lehet apámat látom benne, ime a válaszom:
2020. jan. 10. 21:37
 49/62 A kérdező kommentje:

A kérdező kommentje:

Nem, egy felnőtt erős bátor és nyugodt

és jószívü férfit láttam meg a tekintetében amit szerettem volna és aki nem fél mint a volt barátom ( meg én sokszor ) a saját árnyékától is. Pedig rettentő csúnya és alacsony is volt. De hosszan a szemébe néztem, aztán elkaptsm a tekuntetem mert megijedtem. Nem tudom mitől, utána szomorúságot és magányt láttam. Mintha belelátnék az érzéseibe. Rémisztő volt.

A kérdező kommentje:

Mintha hirtelen vizuálisan megjelent volna amit a szemében láttam.

# 7/7     

2020. jan. 10. 21:40
 50/62 anonim ***** válasza:
ez miért lett így három hónap után kiemelve? :D
2020. márc. 1. 18:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!