Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van ha ő soha nem keres?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha ő soha nem keres?

Figyelt kérdés

Van egy kialakulóban lévő kapcsolatom. Én 28 vagyok, a lány 25. Nagyon jól elvagyunk, az ötödik randin vagyunk túl. Magától mondja milyen jó velem, és hogy imád velem lenni. Az első csókot ő kezdeményezte, igaz 2 visszautasítás után. (Sokat csalódott, és várnom kell rá, amit mondott is. Ez nekem imponál.)

Szóval személyesen minden teljesen rendben van, viszont soha nem ír rám magától hogy milyen napom volt pl, velem ellentétben. Ha 2 napig nem írok neki, akkor 2 napig nem beszélünk. Sokat dolgozik, de én is, mégis jut időm legalább 1 üzenetre egy nap. Kicsit parázok, mert akinek végül nem kellettem anno, még neki is általában az üzeneteire ébredtem anno. Én parázom csak ezt túl?

2019. dec. 1. 14:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hupsz, 1 mondatban 2 anno. Bocsi.
2019. dec. 1. 14:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, dolgozik faradt, lehet massal is dumal, lehet csak nem csetel egesz nap. Nem kell tulspilazni. Sok sikert nektek!
2019. dec. 1. 14:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlgondolni, de azért ez sem egészséges jól látod! Egy üzenet, hogy mi van veled, hogy vagy, jó napom volt ezt és ezt csináltam puszi, szeretlek stb. ebbe senki nem hal bele, ha ráír a másikra szóval tényleg fura.
2019. dec. 1. 14:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az igazság az, hogy tudom hogy az számít ami face-to-face történik. A messenger nem jelent semmit. Élőben hosszú másodpercekig csak nézzük egymást mosolyogva, és 30 perces elköszönések vannak. Tényleg minden klappol. Magamból kiindulva, én minden nap szeretném tudatni vele hogy gondolok rá. Akkor is ha semmi erőm. Mivel ő ezt nem teszi, nekem az jön le hogy neki nem annyira fontos mint nekem. És erre már rohadtul rárugóztam... Egész nap ezen pörgök.
2019. dec. 1. 14:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem is voltam hasolno gondolataim anno mint neked. Szerintem se porogj rá. A lényeg, hogy éloben minden klappol.

A legjobb szerintem, amit tehetsz, mivel ez zavar teged, hoyg elohozakodsz neki a temaval. Nem vadlon, meg sertodotten, de elmondhatod neki, hogy neked milyen jol esnek az ilyenek, 1-1 sms naponta, hogy rogton feldobja a napodat, mert tudod, hogy gondol rád, es igy meg nem tudod, hoyg neki ez csak siman nem fontos, vagy nem nem gondol rad, vagy...nem tudod hova tenni, ugyhogy beszelgetni akarsz rola, hogy látja o ezt.

Sok sikert nektek!

2019. dec. 1. 14:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha jól gondolom, nálad nem lett negatív kimenetele annak hogy ő nem írt, és nem volt mögötte semmi probléma a részéről?!
2019. dec. 1. 14:50
 7/13 anonim ***** válasza:
"személyesen minden teljesen rendben van, viszont soha nem ír rám magától " Tök normális a csaj! Ha te ebbe mást látsz bele akkor veled van a gond!
2019. dec. 1. 15:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mintha az én alakuló kapcsolatomat írtad le volna kérdező :D Ugyanezzel küzdök.

Én úgy vagyok vele egyelöre hogy neki nincs annyi igénye a netes kommra mint nekem, amíg élőben rendben van addig ezzel nincs baj. Majd ahogy mélyül a kapcsolat, nő majd benne is az igeny, es elmagyarazom hogy ez nekem fontos.

2019. dec. 1. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:

5-os vagyok, nem volt negativ kimenetele, mondtam neki, hogy nekem ez fontos, meg jol esik, ha legalabb egy sms-t valtunk, de kihangsulyoztam azt is, hogy nem kenyszerbol akarom hogy irjon. Aztan ezutan ugyelt is ra. Sot, egyszer mikor 24-oras ugyeletben voltam, aztan masnap delelott se tudtam felvenni a telefont, mikor keresett, akkor kesobb o mondta, hogy tok fura volt, hogy volt olyan nap, hogy nem beszeltunk.

De nem gondolom, hogy baj lenne az alakulo kapcsolatotokkal, tok rendben van ez igy, ahogy irtad, csak mas emberek vagytok, mas szokasokkal, ennyi.

2019. dec. 1. 17:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Dettó ugyanez a helyzet nálunk is, én vagyok a férfi, a nő alig keres, de élőben rendben van minden. Persze én is parázok ugyanúgy ahogy te, mert évek óta nem találkoztam ilyen értékes nővel. És félek, hogy elveszítem. Sajnos nem tudunk mit tenni, ez van :( sodródunk. Szerintem se mutasd ki, hogy rá vagy parázva és figyelemhiányos vagy, az nem imponál a nőknek. Legyél simulékony, megértő vele. Érezze, hogy számíthat rád.

32/F, N/28

2019. dec. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!