Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmet vall, majd nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vall, majd nem keres és rá 3 napra mikor újra beszélünk azt mondja, hagyjuk egymást békén? Mire véljem?

Figyelt kérdés
Egy végtelenül pesszimista, depressziós pasiról van szó,nagyon durva hangulatingadozásokkal. Felhív. Alig szól a telefonba. Mondtam, hogy minek hívtál, hisz nem úgy tűnik, mint, aki beszélni szeretne. Azt mondja, de szeretnék, csak rossz kedvem van most. Vagy más van a dolog mögött, mint szimplán depresszió? Ha eltűnök, akkor meg állandóan rám ír vagy felhív, hogy hiányzom. Nem értem ezt, de elegem van ebből. Mert csak rossz kedvem lesz nekem is.

2019. nov. 11. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem idióta szegény. Hagyd a fenébe mert csak szívni fogsz vele.
2019. nov. 11. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is egy hasonlóhoz volt szerencsém... ő is depressziós. A találkozók kb. felét állandóan lemondta, mindenféle kifogással, mint hogy ő most beteg, ő most másnapos, de szeret engem, hiányzom neki, stb.

Én akkor vetettem véget, amikor már sokadjára azt éreztem, hogy tök boldogtalan vagyok, lehúzza az én kedvem is. Úgy éreztem magam, mint aki egy hullámvasúton ül, egyszer fent, egyszer lent. Persze én nem voltam elég megértő, amikor sokadjára vártam vacsorával, vagy készültem a közös programra, amit persze lemondott. Még ő sértődött meg rám...

Nem érdemes ilyenre várni, ilyenre pazarolni az idődet.

2019. nov. 11. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Azt hiszem komoly gondok vannak a toronyban nála.

Egy játék, egy pótlék, egy unaloműző vagy neki. Energia vámpír.

Hasonlóval kínlódom én is. Lassan begolyózok.

2019. nov. 11. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
#3 Ha ennyire lehúz akkor miért nem tetszik otthagyni?
2019. nov. 11. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán mert nem normális...
2019. nov. 12. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Rövid úton leépíteném. Depressziós, beteg. Semmi jóra nem számíthatsz.
2020. ápr. 13. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!