Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek járjak egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek járjak egy olyan lánnyal, aki a testével keres pénzt?

Figyelt kérdés
Idén szeptemberben felkerestem egy lányt telefonon, aki ebből él tulajdonképpen. Felhívtam megbeszéltük, hogy mikor tud fogadni és hány órára. Találkoztunk is a lakásán, aztán egy órát hancúroztam vele (20.000 Ft volt 1 óra) közbe kijelentette, hogy ha nem csinálná ezt, akkor járna velem, de én is valahogy felkeltettem az érdeklődését, valamit nagyon jól csinálhattam :D A csaj 22 éves és van egy gyereke. Én nem jönnék össze egy gyerekes lánnyal, de nem érdekelt, valami különlegeset éreztem iránta, pedig először feküdtem le egy lánnyal. Távozáskor olyan boldog voltam, hogy azután úgy gondoltam, hogy megint felkeresem. Szerelmes vagyok abba a lányba, de hiába a gyerek és a szexmunka, szeretnék vele randizni. Szerintetek járjak vele? Megéri az, ha egy olyan lánnyal élek boldog párkapcsolatban, akinek van gyereke és a testéből él?

2019. szept. 26. 12:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%
Pfuj,neeeeem
2019. szept. 26. 12:45
 2/23 Noren1989 ***** válasza:
100%
#jólfizető, #visszajáró vendég
2019. szept. 26. 12:45
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

"pedig először feküdtem le egy lánnyal."

Itt csak annyi van, hogy végre egy nő. Majd elmúlik.

2019. szept. 26. 12:47
 4/23 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ez pár helyen sántít, de amennyiben el tudsz tekinteni attól, hogy miből élt és amennyiben ő abbahagyja és nem zavarna ez, de sem pedig az, hogy van gyereke abban az esetben, járhatsz vele, ha ez kölcsönös.
2019. szept. 26. 12:54
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elszomorítani, de valószínűleg sokan ezt mondják. Mindenesetre ha tetszik akkor hívd el valahova vagy beszélgess vele kicsit.
2019. szept. 26. 12:56
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ha akarsz vele további dolgot az csak +20000 Ft...
2019. szept. 26. 12:58
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

"kijelentette, hogy ha nem csinálná ezt, akkor járna velem, de én is valahogy felkeltettem az érdeklődését"

Ennek két oka lehet.

1. Szinte mindenkinek ezt mondja, mert jót tesz az uzletmenetnek.

2. Ki akar szállni es keres egy balekot, nálad még megérezte hogy bejön neked.

2019. szept. 26. 13:08
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nemár ez nagyon rossz, én is jártam úgy hogy átvágott egy prosti...

Szerinted miért mondta azt? Nyilván azért, hogy visszajárj hozzá. Hozzá mennél inkább vagy ahhoz aki azt mondja, hogy na akkor mutatóm merre van a zuhany, szia! ?

Alapjában véve, nekem egyik sem lenne kizáró ok, ha felkeltette volna az érdeklődésemet, mondjuk ha úgy derül ki, hogy ismerkedünk (ingyen vagy mondjuk randi és te fizeted) és úgy közli mint így.

2019. szept. 26. 13:09
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Nőként és fiatal anyaként mondom, hogy ne!

Nem a gyerek miatt, hanem a foglalkozása miatt.

Nagyon kevesen tudják elfogadni ezt a múltat, ha megpróbálod és nem megy, bele fog bukni ő is, meg te is.

Te azért leszel ki, mert nem tudod feldolgozni, ő azért, mert vissza kell térnie ehhez a foglalkozáshoz.

Mellesleg, ha én prosti lennék és tényleg megfogna valaki, nem fogadnám el a pénzt, amit adni akar.

2019. szept. 26. 13:15
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem reagálok privátra.

Azért nem fogadnám el, mert ha érzelmileg benne vagyok, akkor az már nem munka lenne. Na meg jelezné is, hogy a pénznél fontosabb a másik.

2019. szept. 26. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!