Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek járjak egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek járjak egy olyan lánnyal, aki a testével keres pénzt?

Figyelt kérdés
Idén szeptemberben felkerestem egy lányt telefonon, aki ebből él tulajdonképpen. Felhívtam megbeszéltük, hogy mikor tud fogadni és hány órára. Találkoztunk is a lakásán, aztán egy órát hancúroztam vele (20.000 Ft volt 1 óra) közbe kijelentette, hogy ha nem csinálná ezt, akkor járna velem, de én is valahogy felkeltettem az érdeklődését, valamit nagyon jól csinálhattam :D A csaj 22 éves és van egy gyereke. Én nem jönnék össze egy gyerekes lánnyal, de nem érdekelt, valami különlegeset éreztem iránta, pedig először feküdtem le egy lánnyal. Távozáskor olyan boldog voltam, hogy azután úgy gondoltam, hogy megint felkeresem. Szerelmes vagyok abba a lányba, de hiába a gyerek és a szexmunka, szeretnék vele randizni. Szerintetek járjak vele? Megéri az, ha egy olyan lánnyal élek boldog párkapcsolatban, akinek van gyereke és a testéből él?

2019. szept. 26. 12:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%

# 10

És ha mégis szeretne segíteni a másik anyagilag neked?

2019. szept. 26. 13:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Te sem gondolod komolyan hogy ezt bevennéd? :D

Ennyire rossz önismereted van?

Amint érzelmek alakulnának ki (és nem a rózsaszín felhős szerelemre gondolok amit te érzel, hanem amikor ténylegesen őt akarod, akkor hogy birkózol meg a "kisajátítási vágyaddal"? - csak egy kérdés)

2019. szept. 26. 15:42
 13/23 anonim ***** válasza:

Először voltál lánnyal és azért érzed úgy,hogy szerelmes vagy.De ez nem szerelem,elfog múlni.

Valószinüleg minden vendégének ugyanezt mondja mint neked,hogy visszajárjanak hozza.

2019. szept. 26. 15:49
 14/23 anonim ***** válasza:
52%

Ha a másik segíteni akar, akkor keressen nekem másik munkàt, 20 ezer forinttól nem lesz jobb az életem.

Továbbá hívjon el randira, hogy érezzem, hogy érek valamit.

2019. szept. 26. 16:06
 15/23 anonim ***** válasza:
52%

Hogy mit fog szólni a család, milyen módszerrel maszekolt a párod x ideje?

Semmi köze senkinek hozzá!

Nem csak a szex miatt, ha hullák után takarított volna, vagy csak simán könyvelt volna feketén, ahhoz sincs senkinek semmi köze, pláne nem a családodnak.

Egyszerűen nem tartozik ràjuk!

Vagy te mindent elmondasz nekik? pl hogy prostihoz mész? Vagy szerinted a te dolgaidat nem kell elmondani/meg lehet őrizni, csak a csajét nem?

Amúgy is ez a felnőtt párkapcsolatok kategória, ki nem tojja le, mit szól a világ ahhoz, akit szeretsz?

Vállald, ha akarod, de tàmogasd érzelmileg is.

Csak 18-19 éves vagy?

2019. szept. 27. 09:06
 16/23 anonim ***** válasza:
74%
Igen szerintem járj vele mivel pont a legideálisabb partner egy prostituált anya...
2019. szept. 27. 13:44
 17/23 anonim ***** válasza:
18%

Azért a kérdező sem egy főnyeremény.

Felnőtt szűz férfi, sohasem volt kapcsolata, csak prostival tudja elveszteni a szüzességét, fél, hogy a szülei nem fogják kedvelni a következő barátnőjèt, ezért azt fontolgatja, össze sem jön vele.

Zsák a foltját..

Ha mèg tudjuk, hogy néz ki, csóró is, vagy valami hasonló nagyon negatív dolga van, simán lehet a csaj “szintjén”

2019. szept. 27. 15:16
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
na igen igazad van utolsó...!
2019. szept. 27. 16:04
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki a testével keres pénzt. A kubikos éppúgy, mint az agysebész. Mindazonáltal természetesen nem járunk mindenkivel szívesen. De kicsit furán látod a világot;

"Megéri az, ha egy olyan lánnyal élek boldog párkapcsolatban, akinek van gyereke és a testéből él?"

Igen, ha valóban boldog párkapcsolatban élsz vele, akkor megéri. Csak kérdés, hogyan tudsz BOLDOG párkapcsolatban élni egy prostival?

2019. szept. 27. 16:42
 20/23 Girlll3 ***** válasza:
74%
Hát, ez volt az első szexuális kapcsolatod, persze, hogy így éreztél, de azért használhatnád az eszedet is. Mégis milyen boldog párkapcsolat lenne már ebből? Elképzelted már egy napotokat egyáltalán? Nagyon gyerekes gondolkodású vagy.
2019. szept. 27. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!