Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Inkább humoros vagy okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább humoros vagy okos lánnyal jönnétek össze?

Figyelt kérdés

Mondjuk, hogy az okos nem egy búskomor, humortalan lány, de nem is szokott humoros lenni és azt sem szereti, ha a másik fél sokat viccelődik. Nem néz vígjátékokat, inkább a tudományos vagy történelmi filmeket kedveli,de leginkább olvasni szeret.Introvertált személyisége van.

A másik lánynak jó a humorérzéke, szereti a vígjátékot és kifejezetten sokat nevet. Azt szereti, ha humoros emberek veszik körül. Nem buta, inkább átlagosnak mondható, de vele azért atomfizikáról igen nehéz lenne beszélgetni. Inkább a sport és a filmek érdeklik. Extrovertált személyiség.

2019. aug. 16. 19:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%

A humor intellektus nélkül kifejezetten alpári szokott lenni.

Én sem nézek meg sok mai vígjátékot, mert nem szórakoztat. Nem azért, mert egy savanyú alak vagyok, hanem azért, mert egyszerűen nem vicces csak erőltetett és közönséges.

Én inkább az okos lányt választanám. :)

2019. aug. 16. 19:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ez a két lehetőség van, akkor a 2.
2019. aug. 16. 19:28
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Inkább az okosat. Engem totálisan hidegen hagynak a vígjátékok, meg ilyen csihi-puhi filmek. Dráma, szerelmi dráma, igaz történeten alapuló, életrajzi, művész, tudományos, illetve dokumentumfilmek villanyoznak fel. 31F
2019. aug. 16. 19:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én még olyat nem láttam, aki érti a humort és buta.

A humort, egy bizonyos szint alatti ember nem érti.

2019. aug. 16. 19:32
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Az okosat választom. A másik lány hosszú távon unalmas lenne.
2019. aug. 16. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

okos, de ez nem zárja ki, hogy ne lenne humorérzéke.

Olyan viszont van, hogy humoros, viszont buta, mint a föld.

2019. aug. 16. 19:39
 7/14 anonim ***** válasza:
#4 Akkor nézz megy egy Adam Sandler filmet és képet kapsz milyen a buta ember humora.
2019. aug. 16. 19:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A vicces lanyt! 😊
2019. aug. 16. 19:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A humor (nem az alpári fajta) és az intelligencia kéz a kézben járnak. Ergo, ha a lánynak jó humora van, akkor okos is.
2019. aug. 16. 19:52
 10/14 A kérdező kommentje:

A humoros lány, mint írtam egyáltalán nem buta, inkább átlagos ezen a téren.

Az okos lány pedig érti a viccet, csak nem szereti és nem is használja.

2019. aug. 16. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!