Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 170cm magas, okos de ugyanakkor ügyetlen srác reménykedhet-e abban, hogy lesz barátnője?
Hát olvastam már olyan (extrém) véleményt nőtől hogy (kb) 180 centi alatt le lehet fújni rovarírtóval. Itt van:
Valaki be is szólt, hogy akkor a 90 kilónál nehezebb csajokat elefántlövő puskával lehet elzavarni....
Tudom hogy "vicc" de valahol megfelel a valóságnak...
Egyébként meg az számít hogy nagy legyen a dumád, jóképű legyél, sok pénzzel. Minden a külső és a viselkedés, a személyiség amit kifele mutatsz. Nem számít hogy amúgy belül milyen ember vagy és mennyire okos.(Legfeljebb abban számít az okosság ha sokat keresel vele...ugye megint külsőség.)
Nekem is jutott elég okosság (nem akarok dicsekedni de ott voltam OKTV-n, OTDK-n, köztársasági ösztöndíj, Phd, ...), aztán mindig közepes tanuló, alulteljesítő alulmotivált csajok jöttek össze (amíg érdekelt a téma, de már nem érdekel, egyedül boldogabb vagyok)
Ha szerinted csak ennyi vagy, akkor nem.
Legyél már magabiztosabb! Ember vagy, nem egy cm szám.
Van esélyed, de akkor felejtsd el ezt a lemondó gondolkodást.
Pl tesi órán nem tud megcsinálni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!