Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez lenne tényleg a szerelem? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne tényleg a szerelem? :D

Figyelt kérdés
Néha így elgondolkozom a párokat látva, hogy ha tényleg szerelemesek és klappol minden a kapcsolatukba, miért van mégis ez az állandó erőlködés a közösségi oldalakon? Orrba szájba a közös képeket nyomatják, mintha bàrkit is érdekelne 50 kép arról, hogy az nap épp hol ettek, smároltak.. miért nem tesznek fel egyetlen képet, jelezvén hogy ők egy pár és kész. Ez az állandó magamutogatás annyira nevetséges számomra. :D Nekem is van párom, de nem posztolunk 0-24 még a szarásról is. Ez annyira gáz. Enélkül már nincs is élet?
2019. dec. 1. 12:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10, nekem nincs barátnőm, de amikor volt szinte könyörögtek az ismerősök hogy legalább 1 képet tegyek már fel róla, mert látni akarják. Sose mutogattam, a magánélet meg a szerelem csak 2 emberre tartozik, nem vagyok rászorulva a lájkokra.

Az ismerősöket meg követés nélkül is látom, pl ha kommentet kap a kép alá.

2019. dec. 1. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Van egy lány, akivel osztálytársak voltunk anno általánosban. Évek óta egyedülálló. Ő is orrba szájba rakja fel magáról a szelfiket. Minden képét ugyan azok a fickók kedvelik, meg nyálazzák össze a kommenteikkel. 2 naponta kirak egy panaszkodós bejegyzést arról, hogy milyen magányos.

Elment nyaralni a világ másik felére (szó szerint). Abból áll neki a nyaralás, hogy megállás nélkül rakja fel a képeket, és a semmit mondó fél perces videókat.

Nem nyaralás az, amit ő csinál, hanem magamutogatás, csak egy másik földrészről.

Vannak emberek, akik posztolással kompenzálják a gondjaikat.

2019. dec. 1. 14:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Felőlem mindenki azt rak fel magáról, amit akar
2019. dec. 1. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!