Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne tényleg a szerelem? :D
Nem csak a szerelem. Ez már maga az élet.
2019. dec. 1. 12:56
Van egy 32 éves csaj ismerősöm, ő csinálja ezt állandóan amióta új párja van. Feltesz magukról csomó képet és a legfrissebb közös kép mindig megy új profilképnek. Holott 32 évesen már rég feleségnek meg anyának kellene lennie. De valószínűleg már nem lesz gyereke, ha eddig nem jött össze.
2019. dec. 1. 12:58
Vannak ilyen emberek kifelé mutatni kell a jót a szépet a boldogságot benn meg rohad minden. Nekem a kedvencem, mikor ilyen pár fel rak egy képet és azonnal szívecskézi neki a párja...szerintem ez a legalja érted ott vannak valahol megosztja és a párja már tolja is neki a szívecskét b+ ennél lejjebb már nincs szerintem :D
2019. dec. 1. 13:02
Orrba szàjba.. Csinálod mi?
2019. dec. 1. 13:03
Oke, te nem posztolsz. Most buksi simire vársz?
2019. dec. 1. 13:10
6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó te is az említett párok közé tartozol?
Nem kérek simit köszönöm ;)
Szoktam én is néha ezt azt posztolni, de ez az állandó magamutogatás szerintem gáz. Csak érdekelt, hogy lenne egy nagy szerelem titka? Smárolos képek naponta 50x, klisés idézettel :D most szarul érzem magam mert nem értem az erőlködèst :D
Nem, ennek semmi köze a szerelemhez. Nálam az az alja, amikor ezt félévente eljátssza valaki az aktuális párjával, szívecske, közös szelfik miegymás, utána jönnek a "nem becsültél meg" idézetek, aztán kezdődik elölről. :D Nem is kell az illetővel beszélnem, mert látom, hogy épp mi történik a kapcsolataiban.
N
2019. dec. 1. 13:16
Nem ez a szerelem titka. Én is csak nagy ritkán posztolok valamit és nem azért, mert titkolom az életemet. Csak nem érzek rá kényszert, ennyi ;)
2019. dec. 1. 13:20
#3, természetesen hogy a csaj felrak egy közös képet és másodperceken belül a lovag szivecskézi a képet. Lehet hogy boldogok, de nem haladnak előre a kapcsolatban.
2019. dec. 1. 13:22
"Utolsó te is az említett párok közé tartozol?"
Nem. Mi még csak ismerősök sem vagyunk, csak nem értem, miért kell erről kérdést kiírni. Talán irigy vagy?
Van egy olyan funkció, hogy nem követed, ha zavar.
2019. dec. 1. 13:35
Kapcsolódó kérdések: