Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez ennyi idő után is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez ennyi idő után is?

Figyelt kérdés
Annó 17 évesen az első baratnommel 3 evig voltam egyutt.Ez egy nagyon szep idoszak es szamomra tenyleg egy jo kapcsolat volt, de amiota ennek vege lassan 2,5 eve hiaba volt tobb kapcsolatom is, megsem tudtam igazan szerelembe esni es meg mai napig neha eszembe jutnak a regi szep idok.
2019. nov. 29. 20:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló helyzetben voltam, csak én 14 éves koromba ismerkedtem meg az exemmel, ami 4 évig tartott.

Nekem közel 3 év kellett, mire teljesen eltudtam engedni ezt az egész 4 évet, hiába nem voltam már szerelmes belé ezalatt a közel 3 év alatt, csak mivel az első tini szerelem volt, úgymond mellette nőttem fel, sok minden történt ezalatt a 4 év alatt, de mostmár egy nagyon jó tapasztalatként emlékszem vissza rá. Azóta eltelt 5-6 év, ezalatt az évek alatt is történt nagyon sok minden, voltak kapcsolataim, de úgy igazán szerelmes nem tudtam lenni egyikbe sem, csak inkább jól éreztem magamat velük, elvoltam. És most 1 éve talált meg az az ember, akire mindig is vágytam, így felnőtt fejjel.

Szóval te is legyél türelmes, hidd el megtalál téged az, aki hozzád való még fiatal vagy, nincs elveszve semmi!!

Ui.: a múltat enged el, ne fogalakozz vele!! :)

2019. nov. 29. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!