Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A vodafone állandóan, szinte...

A vodafone állandóan, szinte minden hívás után küld egy sms-t, hogy ennyi-és ennyi az egyenlegem, ez nekem pénzbe kerül?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg az egyenlegedet hogy vesz e le pénzt :D
2011. jún. 15. 18:37
 2/8 A kérdező kommentje:

azt hogy kell?

mert mivel hívás után küldi az smst, ezt így nehéz megoldani :(

2011. jún. 15. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Mit nehéz? Küld egyet, megjegyzed, felírod stb.

Küldi a következőt, kivonsz, rögtön megtudod...

Mit szeretnél? Minden információ a Te kezedben van!!!

2011. jún. 18. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
nem, mert a következőt azután küldi rögtön, miután felhívtam valakit, szóval nem olyan egyszerű ez
2011. jún. 19. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Hm.. Én értetlen vagyok, mert:

Jön egy egyenlegközlő, azon az van (pl.) 100..

Jön a következő, azon az van 90..

A különbség 10, akkor ennyit vontak le, nem??

Vagy össze-vissza összegek vannak rajta? Akkor játszd meg a lottón!

2011. jún. 19. 16:54
 6/8 A kérdező kommentje:

kicsit nehéz a felfogásod

tehát van most rajta egy sms, amit egyszer régebben kiküldtek most ezután nem tudom, hogy vontak-e le pénzt

aztán telefonálok egyet, ami után értelemszerűen vonnak le pénzt

aztán hívás után küldenek ismét egy smst, amin szerepel a jelenlegi egyenlegem, de arra lennék kíváncsi, hogy ez az egyenleg csak a hívás díját tartalmazza-e vagy azért is vonnak-e le a számlámról, amiért az sms-t küldik?

tehát ezt azért nem lehet így megállapítani ahogy írod, mert közben van egy telefonbeszélgetésem, ahol én tárcsázok

2011. jún. 19. 17:14
 7/8 A kérdező kommentje:
és mindig, szinte másodpercre pontosan, a tárcsázott hívásom után küldik az smst
2011. jún. 19. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Értem..

Akkor talán úgy, hogy tudod a BESZÉLGETÉSED PERCDÍJÁT (esetleg van csalástaggal díjmentes lehetőséged), egyszer csinálj egy pontosan 1 perces beszélgetést, többi kitalálható.. Vagy kérdezd meg a szolgáltatót, díjmentes-e ez a szolgáltatás..

2011. jún. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!