Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet esélyem egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem egy nálam majdnem 4 évvel idősebb lánynál?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el esti éretségizni és ott találkoztam egy nagyon aranyos és szép lánnyal még beszélgettünk is. Azt hittem a csaj 17-18 körüli lehet de ma ki derült h 21.Én 2 hónap múlva leszek 18. Amúgy én jóval magasabb vagyok nála és ha lehet igy fogalmazni én az "érettebb" kategóriába tartozom mármint koromhoz képest.Van jogsim is(ezt csak azért írtam mert szerintem es is segithet abban h érettebbnek lásson. Átlagban ez mennyire lehetséges h összejön? Nagyon köszönöm a válaszod. :D

2019. nov. 26. 23:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Barátnőm 20 éves korában szeretett bele egy akkor 16 éves srácba.
2019. nov. 28. 22:57
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem semmi esélyed. Az írásod alapján inkább 14-15 éves lennél értelmi szinten.

Egyébként meg alapból is a lányok inkább a náluk valamennyivel idősebb fiúkat választják. Én pl nem igazán rúgtam labdába a korombélieknél, eleve későbbérő vagyok, na meg a legtöbbnek már (gimiben) huszonéves palija volt, szóval... :D

2019. nov. 29. 07:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Aki erre a kérdésre rákkatintva olvasgat hátha segít valamit ha hasonló cipőben jár mint én anno. Már 18 multam és a kérdés kiirasa óta össze jöttem a lánnyal és azóta is jól megvagyunk. Nemsoká az érettségim is megvan és meg kérem a kezét a szalagavagón. Csak azért írom h itt ez sok gyökér aki le akart húzni de soha senki ne adja fel! Mert nincs lehetetlen csak tehetetlen. Köszönöm a normális valaszolóknak anno sok bátorságot adtatok
2020. ápr. 16. 02:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én nem vagyok korkülönbség ellenes, és a férjemtől pont 4 évvel vagyok idősebb.

Nincs jelentősége, ez nem akadálya a boldogságnak.

Viszont lehet,hogy a lánykéréssel várnod kellene, de ha mindketten úgy érzitek,hogy itt az ideje ennyi ismerettség után, akkor hajrá, sok boldogságot Nektek!

2020. ápr. 16. 08:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Csak lanykerés lessz, az esküvőnk időpontja akár egy év halasztás is tűr. De azért köszönöm a tanácsot.
2020. ápr. 16. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!