Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kaptam péniszt, ha nem használhatom?
26 évesen eddig csak vizelésre é maszturbációra használtam a falloszom. Hogy tudnék változtatni, hogy szerezzek egy szerető barátnőt/feleséget?
Elég visszahúzódó vagyok de azt hiszem egy introvertáltnak is összejöhet valami párkapcsolat.
Amúgy se biztos, hogy mehetnél, eléggé megszűrik már ők is, hogy kit fogadnak ^^
Teljesen normális hogy vannak szexuális igényeid és sajnálatos hogy a személyiséged nem teszi lehetővé bocsánat nem könnyíti meg az ismerkedést.
Ha a barátom vagy az unokaöcsém lennél elvinnélek és befizetnélek pár menetre egy bordélyházban. Senkinek nem áruljuk el hol vesztetted el, Lepsénynél még megvolt :)
Kicsit lenyugodtál, aztán elvinnélek pszichológushoz és megkeresnénk az okát miért vagy ilyen, aztán javítanánk a dolgon és megismerhetnél vonzó nőket, sokkal jobb életed lenne.
Mikor temetnek, levett kalappal ballagnál utánam.
Hiába írtad ki a nyomorod!
SENKI nem fog rád írni, hogy dugd meg.
16 ezt pontosan tudom csak szeretném megoldani a bajom .
Fleshlight se rossz de azzal sokra mem megyek ha barinő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!