Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kaptam péniszt, ha nem használhatom?
26 évesen eddig csak vizelésre é maszturbációra használtam a falloszom. Hogy tudnék változtatni, hogy szerezzek egy szerető barátnőt/feleséget?
Elég visszahúzódó vagyok de azt hiszem egy introvertáltnak is összejöhet valami párkapcsolat.
Neked a barátnő/feleség elsősorban "erre" kellene? Ez régen rossz, amíg ez a vezérelv, addig marad is ez az állapot.
Szörnyű ez a felfogás. Bármilyen más indok jobb lenne. Oké ez is benne van, nyilván (nekem is pl.), de olyan dolgok, mint a magány (nem az egyedüllét, a magány maga), az üresség ilyesmik... Bár én se tudnék többet mondani. De ez azért van, mert sajnos én is üres vagyok "belül".
Jaj, angyalka, ha ekkora teher, hogy van, csak szólj és lenyesem.
Használhatod. Legyél donor, szívesen várnak a spermabankban, ezzel kipipálhatod a fajfenntartás funkciót.
Más emberhez meg akkor érj, ha nem használni akarod.
Minden szűz pasinak ez az első, ameddig punci közelébe nem jut.
Majd ha barátnőd lesz eljutsz arra a szintre, amikor nem az lesz a fontos, hogy mikor tudsz szexelni, hanem azzal a személlyel töltheted az időt, akit szeretsz.
Mármint a szabadidőd egy részét, mert nyilván nem állandóan. Az kicsit túlzás lenne.
5-ös, nyilván nem a nap minden percében, mert jó esetben aki nem született a királyi udvarba, annak dolgoznia kell és ügyeket intéznie, és egészséges kereteken belül szórakozni is szeretne a barátaival.
Ezeken kívül jobb híján élete párjával vagy a családjával szeretné eltölteni az időt.
Voltál már nővel? Én ronda pasi vagyok, de a rengeteg próbálkozás van hogy bejön és akad egy két igénytelenebb nő aki beéri velem is.
Pesrze csak szexre általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!