Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt pár hónapja. Azóta kb 8x találkoztunk, nem randi volt hanem sima talákozás, de egyértelmű az hogy egyikünk sem barátként tekint a másikra. De mindig van valami amitől elbizonytalanodom, emiatt nem mertem még lépni. Néha a viselkedésétől "ijedjek" meg, mert én csendesebb típus vagyok és ő meg az ellentétem. Meg azt nem értem hogy nem ír vissza, napokig, hetekig, de amikor meg találkozunk akkor még tök rendes. Nem tudok rajta kiigazodni, mert azt mondja hogy neten nem nagyon beszél senkivel, de közbe meg amikor vele vagyok szokott írni a barátnőinek.

Nekem az a fura hogy ha akarna velem találkozni akkor figyelné hogy mikor írok, hogy találkozhassunk. De így hogyan találkozzunk, ha nem tudom őt elérni, vagy ő nem akar velem találkozni? :/ de akkor miért aranyos velem amikor találkozunk? Biztos hogy többet akar mint barátság mert látszik a szememből. De nem értem ezt a lányt...

2019. nov. 25. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően rendes mindenkivel akit kedvel; nem akar tőled többet, te látod ezt bele; persze szép dolog a reménykedés, de most csak fájdalmas lesz.
2019. nov. 25. 11:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, 100% hogy többet érez. Eleinte én is úgy gondoltam hogy max barát, de olyan dolgokat tett ami egyértelmű hogy kapcsolatot akar.
2019. nov. 25. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Zum beispiel? Legalább egyet mondj ami komolyan erre utal, mert enélkül csak egy reménytelen reménykedésnek tűnik az egész. És a gondolatolvasás képessége nélkül nem is tudhatod.

2019. nov. 25. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Tényleg kellene egy példa, miket tett hogy te ennyire biztos vagy ebben?

Hogyan találkoztok mégis, hogyha hetekig nem ír vissza?

Több infóval tudnánk csak segíteni.

2019. nov. 25. 12:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Pl strandon mellettem ült és finoman hozzám dőlt, állandóan rámnéz, és mosolyog. Örül ha hozzá érek. Látszik rajta. És úgy talákoztunk hogy ismerősön keresztül.
2019. nov. 25. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Hívd el randira, ne ilyen haveri társaságban találkozzatok.

Ha meg ennyire biztos vagy benne hogy többet érez irántad a barátságnál, akkor miért nem akarsz vele kettesbe randizni?

Szerintem ő mindenkivel rendes, ez ne tévesszen meg, és várja hogy ki az aki viszonozza a kedvességét.

Te milyen vagy vele, mit szeretnél tőle?

2019. nov. 26. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!