Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám jobb belátásra téríteni?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit szakmámon belül. Zenével dolgozunk, és neki nagyon jó a hallása, jol dolgozik. Magas, helyes, elképesztően vonzó. Kedves, szimpatikus, udvarias, jó a humora. Mindenki kedveli, én pedig beleszerettem. De sajnos van barátnője, de olyan lány, aki köszönőviszonyban sincs a zenével, zenei hallása nagy 0, énekelni olyannyira nem tud, hogy 1 hangot se képtelen visszaadni. Annyira távol áll a sráctól, hogy az nem igaz. És számomra olyan rossz, nagyon odáig vagyok érte, és tudom, ha együtt lennénk, olyan partner lehetnék számára, mint a barátnője soha! Komolyan úgy vélem, ha a csak jót akarna a srácnak, szakítana vele. Pazarolja rá az idejét! Egyáltalán nem illenek össze. Szenvedek így. Mindig is egy olyan pasit akartam, mint ő, és most megismertem egyet, beleszerettem.2019. nov. 23. 12:03
1/4 anonim válasza:
Savanyú a szőlő?Azért szólod le a csajt..Nehogy már te akard eldönteni,hogy illik-e hozzá vagy sem!Na és ha nincs zenei hallása,és nem tud énekelni,attól lehet ezerszer értékesebb ember mint te!De ami a lényeg,a pasi őt szereti,vele van,ne avatkozz bele!
2/4 anonim válasza:
Mert egy zenével dolgozó férfi számára, csak egy olyan nő lehet tökéletes, aki énekel? :D Ne legyél már ennyire lelki toprongy...
3/4 anonim válasza:
A kérdezőből csak úgy sugárzik a keserűség és az irigyseg, amiért a fiú a barátnőjét szereti és nem a kérdezőt!🙄😏😆
Sosem fogsz a nyomába sem érni annak a lánynak!
4/4 anonim válasza:
Hát ha ez nem vicc, akkor te nagyon h@lye vagy😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!