Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a barátnőm szerelmes legyen belém?
Pár hónapja jöttünk össze. Én nagyon lángolok, de a nő nem annyira. Persze bújik, meg ölel, de mindent nagyon kerül ami a szerelemmel kapcsolatos. Pl küldünk egymásnak cuki gif-eket, és mindig beszívecskéztük a másikét. Tegnap küldtem egy olyat ahol a végén bejött az I love you felirat. Arra természetesen nem reagált. Pedig én már jó ideje kimondtam hogy szeretem De nem jjött rá viszont válasz, azóta nem mondtam neki. Kellemetlenül érzem magam miatta. Viszont a legértékesebb nő akit valaha megismerkedtem, nem akarom elveszíteni. Mit tegyek hogy magamba bolondítsam?
33/f
9-es: kéredzted, hogy miért van velem, gazdag vagyok-e jól dugok-e.
Lényegében a nő hajtott rám, azt mondta már 4 éve szingli volt amikor meglátott és nem tudott nekem ellenállni. A kezdeti lelkesedése alábbhagyott sajnos.
De nem vagyok gazdag. Hogy jól dugok-e..hát nem panaszkodtak még :)) Tény hogy a legtöbb nő sármos pasinak tart, naponta elég sok nő érezteti velem, hogy bejövök neki és rebegteti a pilláit (vevőszolgálaton, boltban, irodában, állófogadásokon stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!