Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te bánnád ha elhagynál egy nagyon jószívű embert de nem voltál szerelmes belé?
Figyelt kérdés
Volt egy srác az életemben, hogy 6 hónapig tartott. Nem szerettem meg, vagyis azthiszem nem mert mióta szakítottam sem hiányzik. Viszont nagyon jószívű volt és kedves ember, segítőkész és tudom, hogy soha nem csalna meg míg él. Tisztességes és becsületes férfi. Valami mégsem működött, pl az együttlét mert egy óra volt a szeretkezés de nem volt orgazmusa, és én ebbe nem tudtam beletörődni. A hat hónap alatt kétszer volt. Aztán el vett tőlem pénzt olyan eseményért amire ő hívott meg, vagy nem fizetett valamit ki a randin, nem hozott csokit stb. Kellene bánnom őt?2019. nov. 16. 19:31
1/5 anonim válasza:
Az első kérdés miatt én bánnám, de a lentebb leírtak miatt nem.
2/5 A legrosszindulatúbb válasza:
Úristen, elveszi a pénzt, miközben meghívott. Miféle hulladék csótány alakokkal vagytok képesek összeállni? Ez egy jószívű ember? Hagyjuk már. Hát komolyan mondom, beszarok rajtatok...
3/5 anonim válasza:
# 2 leírta amit akartam..
Most komolyan kérdező, légy már észnél.. :D
Nem, nem bánod meg, és a leírtak, meg hogy nem működik a szex sem, hát mit bánnál meg mégis?
Szerezz egy kutyát, vagy egy új havert és ugyanott vagy max., de ez nem életed kapcsolata, az biztos..
4/5 anonim válasza:
Nagyon jó szívű volt, ha elvette a pénzt.
5/5 anonim válasza:
Átértékelném a kapcsolat minőségét egy bizonyos megváltozott bizalmi szint után.
(Semmiképpen nem nevezném "nagyon jószívűnek", miután pénzt vett el Tőled, DE NEM ÍGÉRTE MEG, HOGY VISSZA IS FOGJA ADNI!!!)
Ui: valamilyen SZERZŐDÉST miért nem írtatok a pénzről??? Mekkora összegről volt szó? Közjegyző vagy jogász/ügyvéd nem jött szóba ennek kapcsán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!