Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire számíthatok? Most akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok? Most akkor tényleg velem van a baj, vagy ők a hibásak? (Lent)

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hosszúra sikerül, de le kell írnom.

Az van, hogy együtt járok egy lánnyal. Nem rég lecsesztem a szüleit, azokegorroltak rám, még jobban, nem tudom mi lesz a vége, sem hogy igazam volt-é. Nem én vagy Jack Dawson, és Ő nem Rose. Szóval nem a romantikáról akarok beszélni. De azt hiszem jobban szeretem mint eddig bárkit. Igaz, kicsit úgy is érzem mintha felettem állna. Ennek több oka is van. Az egyik, hogy túl szép és modellkedik. Csendesebb vagyok, ő pedig... Hát... Modell, tudjátok az milyen. Viszont senki másban nem bízunk ennyire, azt hiszem ezt mondhatom.

A másik oka a felfuvalkodott szülei. Az apukája vállalkozó, két cége van. Az anyja pedig azt hiszi magáról, hogy elökelő társasági dáma, játsza az újgazdagot. Számomra mindketten tenyérbemászóak, ha együtt maradunk, ha nem kerülni fogom őket.

De ezek azt akarják, hogy ne legyünk együtt... Tény: az én apám nem vállalkozó, a szüleim bérből élnek, (nem túl honorálhatóak, de ez mindegy) én pedig otthagytam a munkámat, de csak mert egyetemre járok.

Ez a két pökhendi majom, úgy csinálnak, mintha a '30-as években élnénk. Mintha én a pénzükre mennék, nem a lányukra. Mert nekik Ő nem a barátnőm, hanem az ő lányuk. Tiltanák tőlem ha hagynánk, és beleavatkoznának ha hagynánk. Nálam viszont betelt a pohár, kihozták belőlem az állatot. Most biztos, hogy szemétnek tartanak, de szerintem jól tettem.

Először elmentem a telephelyre az apjához, hogy beszéljünk. Azzal jött, hogy nyugodjak meg. Talán ő még el is fogadna de a drága neje nem. Akaratos nő, nem tetszek neki sötöbö. Szóval megbánom, ha vele fogok kakaskodni, és a felesége sem adja magát könnyen.

Nos, végülis azért mentem oda, hogy elmondjam kerek perec amit akarok, és most kicsúszott. Vörös fejet képzeljetek el:

"Nem lesz ez ilyen egyszerű. Tőlem nem szabadul meg könnyen! Idefigyeljen! Kezd az idegeimre menni a maga arcoskodása, és a sznob felesége is! Engem a lányuk érdekel, nem maguk! És rohadtul nem a maga pénze! Elhiszem, hogy van ebben valami perverz öröm, hogy azt hiszik, én csak fejőstehenet látok a lányukban! De nagyon téved! Fel is ******ja magának az egész vállalkozását, amennyire engem érdekel! És ha valaki ingyenélő, akkor az a maga felesége! Remélem érthető voltam! Ezzel végeztünk!"

Angolosan otthagytam, és repültem mint egy győzelmi zászló.

Egyenesen hozzájuk mentem, hogy azzal a nővel is megosszam tömör véleményemet. Ő is előadta magát... Mint egy elrontott színésznő. Tudja, hogy nekem a házuk tetszik, nem a lányuk, ott akarok dolgozni a cégnél, mert kell nekem a pénzük. Megint kicsúszott:

"Valóban? Pedig egyelőre csak együtt járunk, nem az esküvőt tervezzük! Felejtse el! És soha az életemben nem fogok maguknál dolgozni! Az ügy le van zárva! De jobb ha tőlem tudja, majd akkor hagyom el őt ha ő akarja, nem amikor maga beleugat az életembe! Ha ez nem tetszik, szedjen hangyát! Részemről le van záva a téma!

Ja! És ne fárassza magát, hogy a férjének elpanaszolja azt amit mondtam! Vele is volt már egy kis megbeszélni valóm, szerintem neki már világos, hogy a lányuk már nincs egyedül! És ha ő megint elpuhulna, akkor velem gyűlik meg a bajuk! Mert ezentúl a lánya és köztem kizárólag az lesz amit mi akarunk!"

Innen is repültem mint egy győzelmi zászló..

Néhány dolog: ez hétfőn volt. Azóta összekapott a szüleivel miattam, akik szerint borzasztó alak vagyok. Nos, nem akartam a témájuk közepévé válni, csak rendezni az ügyet. Nem tudom, hogy jól tettem-e.

Bár barátnőm szerint jól. Fülig érő szájjal mesélte el, hogy azt se tudták, hogy köpjenek-e vagy nyeljenek, aztán szorosan átölelt.

A másik dolog: megleptem magam. Sokkal gyengébbnek hittem magam, de valahogy most... Azt hiszem megaláztak. Vagy nem tudom. Persze én is sikeres akarok lenni, de köszönöm szépen, ehhez ők nem kellenek, és frusztrál, hogy mint két őskövület, azt hiszik ezen spekuláltam amikor megismerkedtünk. Szóval az előbbi hozzáállásom nem tervezem megváltoztatni.

Nem tudom: szerintetek:

Mire számítsak? A kapcsolatunkra hatottam? A szülei kapcsán mire számítsak?

2019. nov. 20. 21:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ja egyébként a kérdésre: én 24 vagyok, ő pedig 23. Egyetemisták vagyunk, ott ismerkedtünk meg.
2019. nov. 21. 17:14
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Jaj "anyósom" nekem is ugatott arról, hogy csak a vagyon miatt vagyok a fiával. Azóta nem beszéltünk vele, még a fia sem. Úgy leteremtettem, mint a huzat, hogy ha ekkora szarrágó, töltse egyedül a karácsonyt. Megsúgtam neki, hogy egyébként nekem normális családom van, van a nevemen ingatlan, van hol megkeresnem a magam kenyerét, nem vagyok olyan egy pióca, mint ő, hogy csak azért gabalyodjak össze egy nálam 10 évvel fiatalabb pasival és tartsak be neki egy gyerekkel, akinek éveken át hazudtam az apjáról, hogy ellene fordítsam, hogy utána 5 évig perelhessem, mert így könnyebben keresek pénzt, mintha felemelném a seggem és elmennék dolgozni.

Nem kellett kibaxni, inkább kimentem magamtól az ajtón, mikor üvöltve bőgött nekem, hogy hogy képzelem. Hát úgy képzelem, hogy előtte engem és a szüleimet hordtad el mindennek és a kedvesemet egész gyerekkorában hülyének nézted, de idióta qrva, úgy képzelem.

2019. nov. 22. 20:58
 13/22 A kérdező kommentje:

Hát ezeknél valami nagyon rosszul van összerakva, komolyan mondom. Egy hétig minden rendben, aztán beüt a szar.

Azt hittem durván egy hét alatt legalább van idejük elkedzeni gondolkodni azon amit mondtam. Ez nem sikerült...

Tegnap este elmentünk a városba barátnőmmel. Rövid este volt, mert kb fél tizenkettőkor értünk vissza a házukhoz. Én persze nem mentem be, ahogy korábban sem. De azok még nem aludtak. Vártak. Az apukája kijött, hogy 'beszélgessünk'. Pár perc bájolgás után odébb hívott, na mondom mi van, azt fogja mondani, hogy igazam volt? A túrót.

Ezzel jön: -Nézd. A legutóbbi találkánk óta azon gondolkozom, hogy ezt elmondhatom-e. Valójában kedvellek (ajjaj mondom, ez furán kezdődik..), jó fiúnak tűnsz. Meglepődtem a múltkor azon a kirohanáson. De ez nem változtat semmin. A nejem és én nem akarjuk, hogy X (a barátnőm) körül sündörögj. Végülis, nem adhatja lejjebb magát. Nem fogtok jól kijönni egymással, innen látom. Rendes vagy, de ne akarjátok, hogy megbánjátok ezt a kapcsolatot.

Fuuh... Belém vágta a kést. Most nem érdekelt, hogy a barátnőm három méterre áll a kapuban. Hideg is volt, de szerintem izzadtam. Nem túl hangosan, de azt hiszem kellő hanggal válaszoltam: -Hihetetlen, hogy maguk nem értenek a szép szóból! De rendben! Akkor megismétlem. Magukról, ha megtehetném hallani sem hallanék! Ezentúl nem is fogok! Ha lesz egy kis ideje gondolkozzon el azon, hogy mit ártottam eddig a lányának, vagy magának!

Azt hiszem eddig finom voltam. Közbe szól, hogy nem akar vitát...

Erre én: -De én akarok! Magából indul ki gondolom, mert maga érdekember! Gondolom azt hiszi, hogy én is az vagyok és pont a maga lányát szemeltem ki! Tévedés! És jobb ha az én nevemet nem is használják ezentúl előtte! Ha egyszer szakítunk, akkor nem maguk miatt fog elhagyni, mert én ezt nem engedem meg! És maga lesz az aki megbánja, hogy velem akar keménykedni! Én nem fogok elbújna maguktól mint egy vak patkány! És ezt nyugodtan közölheti a feleségével is!

Szóval... Engem általában nem kell csitítani, nem vagyok az a típus. De most barátnőm odajött, 'megnyugtatni'. Az apja bement, ő meg pár perc után követte.

Ma az egész napot együtt töltöttük, nem rég ment haza, ezért írok ide most. Nem tudom mi van velem. Ez rettenetesen felidegesít. Találok egy lányt, akit jobban szeretek mint a korábbiakat, és a rokonai ellenszenveznek velem. Máskor sosem voltam ilyen kakaskodó, de azt hiszem most már bánom.

Ebből én azt vettem le, hogy semmi sem fog változni. Főleg az anyjával nem. Biztos megutáltattam magam, és engem fognak szidni neki. Szerintetek?

2019. nov. 23. 17:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha érzed, hogy a barátnőd tisztel, szeret, akkor ki is fog tartani melletted.

Sőt valószínűleg, jobban, mintha a szülők kedvence lennél, különben már nem lenne veled.

.....az persze kérdés, mennyire bírja a nyomást a szülők részéről.....

Azt tanácsolom, ne a szülők legyen a közös téma. Ne szíd őket a párod előtt- bármennyire is fel vagy dúlva, ne feledd, hogy TE vagy a férfi- , mert az ő vérük. Valószínűleg neki is már tele a bucija és nyugalmat szeretne.

Találj ki olyan közös programokat, amikor azt érezhetitek, hogy csak TI ketten számítotok.

2019. nov. 23. 20:10
 15/22 A kérdező kommentje:

Soha nem szidtam neki a szüleit. Igazából Ő mondta, hogy ne törődjek velük. Mert ők igen is szidnak neki. Ez volt az első alkalom, hogy ezt látta. Legutóbb miután besokalltam sem előtte mondtam el nekik a tömör véleményemet. Szándékosan.

Szóba sem jönnek ha vele vagyok, engem ő érdekel. De ezt nem hagyom, hogy ez a kettő elvegye tőlem. Úgy gondoltam ahogy mondtam. Ha ő akar elhagyni, tegye meg. De ne azért mert ők azt mondják. Plusz: a legkevésbé sem érzem, hogy el akarna hagyni. Szeret engem, azt hiszem. És ez olyasmi amit nem engedek.

2019. nov. 23. 20:24
 16/22 A kérdező kommentje:
Hogy fogalmazzam ezt... Mindig tudtam, hogy ő jobb nálam. Túl jó hozzám. De pont az a legszebb az egészben, hogy mintha neki ez nem számítana. És ha ez így van, akkor akárhogy erőszakoskodnak az ősei, nem hagyom nekik (sem) ezt.
2019. nov. 23. 20:28
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne is hagyd, Kedves Kérdező.:)

Van, amiért érdemes harcolni és légy hálás, hogy lehetőséget kaptál rá!:)

2019. nov. 23. 20:34
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) És tudod mit? Azt hiszem jól esett neki, hogy a sarkamra álltam előttük. Mintha mellém állt volna. Végülis ő is beintett nekik a héten, bár gondolom finomabban. Bár azt hiszem eddig sem tarthatott papucsnak. Ez gondolom tényleg jót jelent.
2019. nov. 23. 20:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

1. Kérdező, miért mondod azt, hogy a barátnőd "túl jó" hozzád? Miben jobb nálad?

2. Nem gondolod, hogy ez a későbbiekben problémát jelenthet számodra vagy az ő számára?

3. Ha te magad is úgy érzed, hogy a lány túl jó hozzád, akkor miért várod el, hogy a szülei ne akarják, hogy egy "vele egy szintű" (nem anyagias értelemben vett) férfival járjon?

2020. febr. 9. 22:41
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdéseket! Ilyesmit is várok.

1. Mert kicsit... Nagyon... Mindegy, de túl jó. Túlságosan szép és túlságosan jó hozzám. Nem vagyok csúnya vagy kövér, pattanásos vagy ilyesmi. De túl jó nő hozzám, és ennek ellenére kedves hozzám, jó hozzám és szeret bár néha nem értem mit lát bennem, néha pedig értem. Talán ugyanazt amit én benne.

2. Erre is gondoltam. De a peoblémáink azt hiszem eltörpülnek. Ha mi veszekszünk mint ahogy minden pár veszekszik néha azt hiszem, mi továbblépünk. Nem vagyunk olyanok, akik az első hangos szóváltás után szakítanak. Legalábbis eddig nem volt így és kétlem, hogy ezután így lenne. Gondolom a nézeteltéréseink oka a különbség köztünk. De ha ez csak ennyi, akkor...

3. Tudom, hogy túl jó hozzám, de azt is érzem, hogy ennek ellenére engem szeret. És ha pedig ez így van, akkor annál azért többre tartom magam, mint hogy hagyjam ellenem hangolni. (Egyébként ez eddig nem is sikerült.) És ha egyszer Ő 'jön rá' vagy veszi tudomásul vagy valami, hogy mást akar maga mellé, vele egyszintűt akkor azt el fogom fogadni. Ha el akar hagyni, akkor más a helyzet. De ha ez nincs így, akkor az a két arrogáns nagyfejű ne akarja ezt eldönteni helyette. És mivel nem adtam rá okot, ne is akarják elvenni tőlem. Függetlenül attól, ha valamiben is igazuk lenne.

2020. febr. 9. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!