Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem teszitek ki Facebookra, hogy kapcsolatban vagytok?
Tiniként kiraktam. Aztán volt egy tinikapcsolatom, amikor a lány behisztizett és szakított, aztán újra összejöttünk. Én a hisztikor levettem, hogy kapcsolatban vagyunk és közöltem, hogy többet sosem fogom kirakni.
Azóta egy lánynál sem raktam ki és tartom is magam ehhez. Minimális az infó rólam facén, nem szeretem kipakolni a dolgaim. Ne csámcsogjon rajta senki.
És nem, nem reménykedik senki feleslegesen. Férfi vagyok. Többen próbálkoztak azután, hogy megtudták, hogy kapcsolatban vagyok, mint előtte.
(Amúgy részemről ez az egész akkor fura és szomorú, amikor egyes csajoknál nincs kint, nagyon lávcsiban vannak, miközben a srácokról tudom, hogy azért nem engedik kirakni, hogy velük vannak kapcsolatban, mert több lányt is dugogatnak.)
Én naponta megosztok három, négy cikket, zenét, tréfát.
Egy anyós vicc él elcsodálkozott valaki, hogy lett feleségem?
Na, most ezeknek miért tennék ki ilyen magánügyet?
Mostanában törölték 3,2 milliárd kamu profilt!!!
Azoknak is minek?
Szakítás után is csak áttették saját láthatóságra.
Szánalmas egy dolog, hogy azért lapozgatod, hogy legyen mire verni.
Arra sokkal jobb oldalak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!