Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után raktátok ki facebookra, hogy kapcsolatban vagytok?
Jaj istenem...
A gyilkossággal egyenértékű probléma egyesek szerint az, ha két ember kirakja, hogy együtt vannak.
Én 4x raktam ki (4 kapcsolatom volt, már huszonéves vagyok de még mindig szeretem kirakni). Általában 1-2 hét után tettük ki. :)
Nem azért mintha védenék bárkit is, aki hisztizik a Facebookos kapcsolati státusz miatt, de:
"ki a francot érdekel a Facebook.."
Akkor minek vagy fent? Vagy nem értem.
A másik kedvencem meg, amikor állítja az egyik, hogy ő még csak nem is ismerőse a párjának. Akkor minek van Facebookja az ilyennek? Hát szomszéd Marit meg Józsi kollégát bejelöljük, de a szerelmünket nem?
Álszent egy világ ez.
Amúgy én telibe....., hogy mivan kint, vagy mi nincs, de ha megkérne rá a párom, hogy tegyem ki, nem hisztiznék hogy de az az én privát életem. Ja egy közösségi oldalon.
Na mindegy.
Nincs kint a státuszom és hogy kivel vagyok kapcsolatban, de mivel van néhány közös képünk fent a párommal, ezért nem nehéz kitalálni, hogy kapcsolatban vagyok-e vagy nem.
Talán fél év után került ki az első közös képünk. Az is csak valami elmebajos volt. Azt hiszem a bakancsos lábainkkal egy külföldi túrán... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!