Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után raktátok ki facebookra, hogy kapcsolatban
vagytok?
Az első kapcsolatomnál aznap,mikor összejöttünk, akkor még nagyon izgi meg új volt ez az egész. A következő kettőt nem raktam ki, az azutánit kb fél év elteltével. Jelenlegi párommal több mint 2 éve vagyunk együtt, nem raktam ki, feleslegesnek találtam. Az megházasodunk, azt kiraknám. 26/N
2017. nov. 14. 17:55
2-3 hónap, de nem taggeljük be egymást.
2017. nov. 14. 18:06
Még nem voltam kapcsolatban, de nem tervezem kitenni, ha lesz.
2017. nov. 14. 18:30
Ha már fent vagyok facen,akkor alap,hogy kirakjuk. Van különbség aközött, hogy valaki mindent megoszt vagy hogy ezt kirakja. Ez kb olyan mint ahogy a munkahely és a suli is kint van. És ezzel megadjuk azt a tiszteletet is a párunknak,hogy bárki vet egy pillantást a profilunkra látja,hogy foglaltak vagyunk. Ez így korrekt.
2017. nov. 14. 18:39
Nekem az tűnik logikusnak, hogy az ember ezt is kiírja az adatlapjára, nem feltétlenül jelöli meg a párját, de azt beírja, hogy kapcsolatban van. Nekem van ismerősöm, akiről tudom, hogy van párja, de egyedülállóként van fent facebookon vagy olyan is van, aki férjnél van, de még a lánykori nevét tette ki és panaszkodnak, hogy pasik írogatnak nekik, hogy el akarják hívni.... ha nincs kint semmi vagy egyedülállóként van fent, se kép se semmi, akkor mégis honnan tudná valaki, hogy akkor ő szingli vagy nem? Ezért nem értem, nekem ez olyan mintha direkt le akarnák tagadni... Én sem vagyok nagy facebookos, de szerintem ez egy ilyen alap dolog ( ha komoly kapcsolatban van valaki), és akkor nincsenek kérdések meg semmi félreértés. Én egyébként olyan 1 hónap után, de az a lényeg, hogy lássam, hogy ebből tényleg lesz valami.
2017. nov. 14. 19:22
Hát mi valahogy 5 év alatt sem jutottunk el ebbe a kapcsolat "mélységbe", hogy ezt ki kelljen rakni.. Jesszus.
A facebook arra van, hogy az ismerőseddel tartsd a kapcsolatot, akik pontosan tudják, hogy van párod. Aki meg rádír ismeretlenül (mondjuk rám nem tud de mindegy), az meg akkor is rádír, ha ki van rakva, hogy kapcsolatban.
2017. nov. 14. 19:40
Hihi. A face az fujfuj, de a gyakorira hogy rá vagytok függve. :D
Én egy hét után. Nincs ebben semmi különös szerintem.
2017. nov. 14. 20:27
Életbe rakom ki, nem facebookra.
2017. nov. 14. 21:21
Az utolsó kapcsolatom kivételével, amikor nem tettük ki facebookra, mert a párom nem akarta- és beláttam, hogy tökéletesen igaza volt, kinek mi köze hozzá... -, rögtön a kapcsolat kezdeténél :) Egyébként az első két esetben se haltam volna bele, ha nem tesszük ki, szerintem ennek rohadtul nincs jelentősége... Annyiban jobb, ha nincs kinn, hogy szakításnál nem kell módosítgatni :D
23/N
2017. nov. 14. 21:25
Evek ota sincs kint, es meg csak nem is ismerosom. Minek? Eloben beszelunk.
2017. nov. 15. 02:29
Kapcsolódó kérdések: