Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem teszitek ki Facebookra, hogy kapcsolatban vagytok?
Nem.
Te se írod ki az adatlapodra, hogy mekkora gyökér vagy.
Azt tudtad, hogy a facebook nem társkereső?
Nekem aki nem az ismerősöm az szinte nem lát semmit.
Teljesen lekorlátoztam.
#2 Attól, hogy nem társkereső még próbálkozhat az ember ott is ha akar. Hányszor van az, hogy nők is vadidegen, helyes pasikat jelölgetnek és reménykednek a faszban, hogy megkapják.
Különben is, manapság Bp-n kívül, meg talán egy-két nagyobb városon kívül, mint esetleg Szeged, Debrecen, a legtöbb város ki van halva. Társkeresőn kár próbálkozni, mert a külsőt nézik nagyon, ha normálisan ír valaki ha nem, nem írnak vissza, mert minek? Ha sehol nem lehet ma ismerkedni, akkor hol ismerkedjen az ember?
Nem mindenki jár például bulizni. Nekem nem a világom.
31 éves vagyok. Sajnos vagy nem sajnos, engem a nők mindig kivettek fiatal koromtól kezdve. Ezért rohadtul visszahúzódó voltam világ életembe. És nincs és nem is volt merszem próbálkozni soha senkinél. Eléggé csendes típus lettem, nem beszélgettem senkivel, így nem is tudom mi a trendi a mai nőknél, miről lehetne igazán jókat beszélgetni. Szerintem nem is lesz ez végett soha senkim.
Nincs kiírva semmi. Nem is ír rám senki, amikor kint volt, hogy egyedülálló, akkor sem írkáltak. Hála égnek!
Amúgy nem is használom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!