Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minek kert idot? Es miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kert idot? Es miert magyarazkodik ha nem erez semmit?

Figyelt kérdés
A baratom 24 eves megkerdeztem tole hogy o hogy latja a mi kapcsolatunkat es azt mondta hogy o nagyon szerett velem lenni es azt monsta hogy masnap felhiv fel is hivott es azt mondta hogy o elmesel egy tortenetett hogy egy ismerose megcsokolta de o nem is ertette mert volt neki is baratja de higyem el hogy o nem csalt meg azt mondta hogy nem biztos hogy o tudja az erzeseimet visszonozni en erre azt mondtam akkor hadjuk az egeszet erre o azt mondta hogy o nem tudja mi van vele hogy nem tud bele menni egy komoly kapcsoladba en mondtam ezt neked kell tudni erre vissza kerdezet akkor mi legyen en erre azt mondtam en mar feladtam te tudod erre o azt mondta hogy idot ker hogy adok e neki idot en azt mondtam igen adok es elkoszont hogy kesobb beszelunk puszi
2019. nov. 15. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Habozik, határozatlan más megoldást keres mint ami a Tied.

F.

2019. nov. 15. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, időt kér, keresi az utódodat, de még nincs meg, így téged benntart a tűzben vasként, ha nem jönne össze az új, tőled szebb nő. Tipikusan férfias viselkedés.
2019. nov. 15. 13:31
 3/3 Zsoltmester ***** válasza:
76%
Persze tipikus férfias mintha a nők nem csinálnák ezt... A nők azok az angyalok persze 😁
2019. nov. 15. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!