Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A baratnőm szünetet kért Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnőm szünetet kért Ez rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy elege van már mert túl sokat veszekszünk,féltékenykedek.

És igaza van mert csináltam hülyeségeket...

De nem akarom elveszíteni

2017. jún. 5. 12:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon rosszat jelent.

Ahogy a távkapcsolatokban sem hiszek. (mert tapasztalataim szerint 90%-uk véget ér pár hónap után) Úgy abban sem hiszek, hogy egy ilyen "szünet"től megjavulnak a dolgok. Mert az a tapasztalatom, hogy nem javulnak meg.

De távkapcsolatban is van ellenpélda. stb. de szerintem rossz jel. Sajnálom.

2017. jún. 5. 12:11
 2/14 anonim ***** válasza:

A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban. A féltékenység rólad szól és nem a másikról.

Miért féltékenykedsz?

A szünetnek sosincs értelme. Vagy tudja, hogy veled szeretne maradni, vagy nem akar veled lenni. Csak ez a két változat lehetséges.

Nem akkor kell tenni a kapcsolatért, és megbánást tanúsítani, amikor lehet, hogy vége a kapcsolatnak, közben kéne úgy alakítani, hogy akkor oldjátok meg a felmerülő problémákat.

2017. jún. 5. 12:12
 3/14 anonim ***** válasza:
35%

A pozitív távkapcsolatra példa:

Jelenleg 200 km-es távkapcsiban vagyok párommal már 4 éve. Márciusban majdnem összeköltöztünk, azonban az én életemben történt egy fájdalmas családi tragédia és amiatt elhalasztottuk, hogy rendbe tegyem saját magam lelkiekben.

Nagyon szeretjük egymást.

A távkapcsolat csak akkor tud működni, ha mind a két fél akarja és tesz is a kapcsolatért rendesen.

2017. jún. 5. 12:14
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
Azt jelenti, hogy szakítani akar veled, csak nincs benne gerinc, hogy ezt a szemedbe mondja.
2017. jún. 5. 12:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Kampó van a kapcsolatnak sajna..
2017. jún. 5. 12:28
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Altalaban azt jelenti, hogy töled tavol szeretne elgondolkodni azon, hogy mi az ertelme a kapcsolatotoknak, van e meg, ami összeköt benneteket es nem e nyugodtbb es jobb neki egyedül.

De jelentheti azt is, hogy büntudat nelkül szeretne ismerkedni/randizni, mert veled mar nem erzi jol magat, de egyedül sem akar lenni.

A te szemszögedböl mindenkeppen rosszat jelent. De a legrosszabb, amit tehetsz, ha most nem hagyod magara. Add meg neki azt a lehetöseget, hogy hianyozz neki anelkül, hogy keresned, netan szamon kerned, mit csinal, kivel talalkozik stb. Eleg nagy esellyel hanyatlik a kapcsolatotok, de ezzel megadnad neki a kegyelemdöfest. Ha meg van eselyed, közölni fogja veled.

2017. jún. 5. 12:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Nálam is szünetet kért majd két hétre rá bejelentette hogy szakit.
2017. jún. 5. 12:43
 8/14 anonim ***** válasza:
14%

Majd hívlak = soha többé nem látod.

Legyünk barátok = nem vagy vonzó.

Tartsunk szünetet = hehe, én már rég mással is kefélek...

Stb.,...

2017. jún. 5. 12:43
 9/14 anonim ***** válasza:
24%
Ahogy a nyolcas mondja,szerintem van már neki a képben más
2017. jún. 5. 13:06
 10/14 A kérdező kommentje:

Akkor ennyi?

Felejtsem is el hogy a szünet után folytatjuk?

2017. jún. 5. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!