Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsal vagy elakar jegyezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal vagy elakar jegyezni?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit paranóiás vagyok, de újabban furcsán viselkedik.

Nem maradozik ki továbbra sem, de rejteget előlem valamit.

Egyedül tegnap nem ért haza időre a munkából, majd 2 órát késett.

Telefonáltam neki hogy merre jár, amire azt a választ kaptam majd jön, keresgél éppen valamit és most nélkülöznöm kell őt egy picit.

Hazajött, elmenős ruhában. Megszoktam munkásba megy el, abban is jön haza.

Nem faggattam hol volt, nem is ejtett szót semmiről, hiába reménykedtem.

Lepihentem mert beteg vagyok. Ő odajött mellém, hozzám bújni.

Azt mondta:" bárcsak átvehetné rólam a terheket, a betegséget, és reméli tudom hogy a világon mindennél jobban szeret, még akkor is mikor néha marakszunk, akkor is ha nem tudja kellően kimutatni, ő nagyon szeret és szeretné ha minél hamarabb kijönnék a betegségből hogy egézséges legyek, és mosolyogni lásson, nem pedig köhögni".

Elmentünk fürdeni, ahol célozgatott arra, mit szólok a házassághoz? Tényleg minden elképzelésem egyezik az eddig mondottakkal?

Az este ezt követően csendben eltelt. Ő lehozott a szüleimhez ne legyek egyedül betegen otthon, (nem mintha baj érne...de ragaszkodott hozzá..) , majd munka után értem jön és együtt megyünk haza.

Indulni kellett volna már reggel, amikor valami miatt felszaladt az emeletre a szobánkba és valami után matatott.

Utána mentem mert tényleg elkésett volna, nem azért hogy ellenőrizzem de úgy jött le mintha rajta kaptam volna valamin, olyan arcot vágott.

Az akasztós szekrény aljába valamit matatott, de fogalmam sincs mit és egyhuzamba azt mondta menjek már ki egy kicsit, ez nem igaz már, és hogy ő nem keres semmit , mire vagyok ennyire kiváncsi.

Azon kattog az agyam hogy szerelmes levelet dugdos vagy gyűrűt?

2019. nov. 15. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Eskü, ezt bejátszom a barátnőmmel és egy csokit fogok dugdozni... :DDD

Amúgy várj, aztán majd kiderül. Ha eljegyzésről van szó, elég hamar megfog történni gondolom.

2019. nov. 15. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem szokott ennyit "romantikázni", ezért is furcsa hogy csöpögött az érzelmekkel tegnap. Olyan meg essig sosem volt hogy nem tudtuk hol és merre jár a párunk.
2019. nov. 15. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Honnan a búsp.cs.ból tudjuk?
2019. nov. 15. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:

De hol jöhet ezekből a megcsalás?

Oda van érted, én azt látom.

A lánykérést meg a fene tudja.

Akár!

De ne vedd fixre

2019. nov. 15. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Mindenképp azt mondanám, hogy becsajozott,

Egyet kivéve. Melosba szokott elmenni, viszont elmenosbe jött most haza.

Ha nőzne,akkor jobban vigyazna.

Ez alap.

Úgyhogy szerintem várhatód a gyűrűt.

Mondjuk én a helyedben már rég átturtam volna a lakást.

2019. nov. 15. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Megcsal, még ma dobd ki.
2019. nov. 15. 15:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaa, becsajozott.
2019. nov. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!