Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megcsal? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal? Vagy egyszerūen elhidegült?

Figyelt kérdés

A párommal tíz éve vagyunk együtt.

Három éve eljegyeztük egymást. Esküvõ sajnos még nem volt, van egy másfél éves gyermekünk.

A gond az, hogy úgy érzem megcsal, a baba születése óta nem volt szex és általában a másik szobában alszik.

Persze mindenben segít, anyagilag is, törõdik is a picivel, de velem már nem.

A magyarázata mindig az, hogy nekem kéne kezdeményeznem.

Arra is gondoltam, hogy talán a szülés miatt undorodhatott meg. Sosem voltam túlzottan sovány és azelõtt is elõfordult, hogy megcsalt már, de ezen túljutottunk.

Nem akarom elveszíteni, de amikor kérdezem, hogy van-e valakije, akkor tagadja.

Családi programokban sem akar részt venni, mindig hamar leráz, állandóan telefonál, de amikor velem van meg sem csörren a telefonja. Ez is érdekes. Mi más lehetne a magyarázat?

2017. nov. 27. 22:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Ne haragudj, h ezt mondom, de elve, h lehettél olyan ostoba, h megcsalt és utána még gyereket is szültél neki. Kutyából nem lesz szalonna, szóval nem kell csodálkoznod ha esetleg most is félre kacsingat... Bele kellett volna számolni a pakliba, h mi történne akkor, ha esetleg újra megtenné.
2017. nov. 27. 22:32
 2/21 anonim ***** válasza:
Már az első alkalommal ott kellett volna hagyni amikor megcsalt, nemhogy gyereket szülni neki... Hogy lehet egy felnőtt nő ennyire naív? Már akkor sem szeretett, nem hogy most. Szexelni meg nyilván nem akar olyannal, akit a háta közepére sem kíván, csak a gyerek miatt van vele. A szex hiánya mögött mindig nagyon komoly párkapcsolati gondok vannak. Ennek a kapcsolatnak már nincs jövője, évekkel ezelőtt sem volt.
2017. nov. 27. 22:35
 3/21 anonim ***** válasza:
48%
Pontosan, ahogy mondja a 2. Ennek már ott nem volt jövője, h megcsalt. Ne mondja nekem senki, h olyan nagyon megbízhatóvá válik egyszeribe a megcsaló fél. Persze te rákontreztál egy gyerekkel. Vagy őt úgy gondoltátok, h "megerősíti a kapcsolatotokat"? Kár a szóért, csak itt is a gyerek szívja meg. Őt sajnálom az egész történetben
2017. nov. 27. 22:38
 4/21 A kérdező kommentje:

Volt olyan, ami kiderült ès esküt tett, hogy soha többet. Rájöttem, hogy minél inkább megtiltom, annál jobban csinálni fogja, így abba hagytam a nyomozgatást, meg a kutakodást és beletörõdtem. Ígéretet tett és az életünk egy csoda volt, mindent újra kezdtünk, aztán jött a terhesség és puff..

Ennyire távol még sosem álltunk egymástól mint most, olyan mintha egy senki lennék az életében, magától nem változhat meg egy ember ennyire.

Az ok amiért gyereket szültem neki, hogy szeretem és vele képzeltem el az életemet.

2017. nov. 27. 22:40
 5/21 anonim ***** válasza:

Biztos lehetsz benne, hogy most is megcsal.

Minek kell ilyennek szülni?

2017. nov. 27. 22:43
 6/21 anonim ***** válasza:
1,5 éve nincs szex... igen, kb 90%, hogy megcsal. de ha nem, ez akkor is menthetetlen.
2017. nov. 27. 22:45
 7/21 anonim ***** válasza:
48%

"Az ok amiért gyereket szültem neki, hogy szeretem és vele képzeltem el az életemet."... El sem hiszem, h ezt egy "anya" mondja, h ezért szült gyereket.. Rémes. Szóval csak egy habi gyerek, h magadhoz láncold a pasit. Gratulálok. Hát el kell, h tántorítsalak és felrázzalak az álomvilgából. Aki kicsapongó életet élt, azt egy gyerek sem fog vissza tántorítani. Hisz ott az anyja, aki gondoskodik róla, nem de?

Hmmm, és ha jól olvasom ki a soraidból, akkor nem 1 megcsalás történhetett, csak VOLT amire rájöttél... Még 1x csak gratulálni tudok a "magas" IQ szintedhez. Elnézést, de számomra ez botrányos, mivel én is nő vagyok, szintén gyermekkel, de azt a gyereket nem azért akartam, h egy pasit kapjak mellé, hanem mert anyává szerettem volna válni, és akár férfi támogatása nélkül is...

2017. nov. 27. 22:45
 8/21 A kérdező kommentje:
De akkor miért tagadja le? Mondtam, ha valaki mást szeret inkább mondja el, mert így csak mégjobban szenvedek.
2017. nov. 27. 22:46
 9/21 anonim ***** válasza:

Ha nem is csal meg, elhidegülni 100%, hogy elhidegült.

De nagy valószínűséggel csal. A probléma, hogy már megcsalt és elnézted neki, ezért innentől kezdve kb. semmit nem érsz a szemében, megteheti veled szemben, úgy is megint el fogod nézni alapon. Jól kiszúrta a szemed az eljegyzéssel, gyereket is csinált és itt meg is állt a kapcsolatotok a fejlődésben.

2017. nov. 27. 22:46
 10/21 anonim ***** válasza:

Több okból is tagadhatja:

1) nem szereti a delikvenst, csak szexre kell

2) itt a gyerek, a kényelem és a majdnem-feleség, aki úgyis megtéveszthető

Érzed ebből, hogy mennyire vagy számba véve szerintem.

2017. nov. 27. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!