Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhidegült a kapcsolatunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhidegült a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
már mindig arról szól hogy vagy én megyek hozzá vagy ő hozzám de aztán ennyi filmezzünk tv. Zünk beszélgetünk elvagyunk de ennyi az is igaz hogy itt nagyon nincs úgy mond semmi csak ha max el mennénk valahová kikapcsolódni szerintetek? Szerintem egy kapcsolatba mind 2 félnek kell valami újat hozni hogy ne menjen tönkre és csak utána jövünk rá erre mikor már el vesztettük de ha ez nem jó neki akkor mért nem szól hogy menjünk el valahová pl ? nincs szája vagy valami . ha szakítanánk nem tudom ki keresné a másikat és ki akarná azt hogy jobb legyen .
2017. szept. 2. 18:38
 1/6 A kérdező kommentje:
most nyáron megszeretett egy munkahelyet ahol sokat is van ezért alig vagyunk együtt de azt mondta ami van még neki 1 suli év hátra hogy akkor is akar dolgozni suli közben is .
2017. szept. 2. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Miért nem költöztök össze?
2017. szept. 2. 18:40
 3/6 A kérdező kommentje:
én 20. ő most lett 19. költözés még messze van azért . de nem akarok más lányt. de lehet neki nem ez kell ha nem hogy élje még az életét .
2017. szept. 2. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

"ha szakítanánk nem tudom ki keresné a másikat és ki akarná azt hogy jobb legyen ."

Ha szakitotok, akkor ne akarjatok egymast keresni. Ez a szakitas lenyege, lezarni a kettotok kozotti kapcsolatot.

A szakitas nem egy afele gyerekes "na mostmar tenyleg komolyan durcizom" dolog. Nem lehet dobalozni vele.

2017. szept. 2. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Az rendben, hogy egy kapcsolatba mindkét félnek kellene valami újat vinni(ezesetben pl. programot csinálni, stb.), de te próbálkoztál már ezzel, vagy csak rá vársz? Ő meg rád, aztán valamelyikőtök(vagy mindkettőtök) beleun...
2017. szept. 2. 19:42
 6/6 A kérdező kommentje:
már bele unt szerintem .
2017. szept. 2. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!