Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy lány sem lesz belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány sem lesz belém szerelmes soha ha ilyen típus vagyok?

Figyelt kérdés

Eléggé szolid, visszahúzódó, és keveset beszélő vagyok. De ha lenne barátnőm kicsit változna ez szerintem. Meg nagyon szeretném az biztos.

Van olyan lány aki elfogadna ilyen barátot?

Próbaltam már ismerkedni lányokkal de nem jött még össze kapcsolat soha.

2019. nov. 15. 10:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#10 ettől még nem lesz férfias. Ha egy nő csinálja ugyanezt, akkor az meg nőies? :D

Egyébként idejönni siránkozni, aztán végképp nem is egy nagy pozitívum, nemtől függetlenül. A nyámnyila, töketlen, ambícióktól és magabiztosságtól mentes szűz srácok tömkelege minden csak nem egy jó dolog.

2019. nov. 15. 11:25
 12/20 anonim ***** válasza:
#9 Ez mind szép és jó de az, hogy szeretne magának egy barátnőt egyáltalán nem jelenti azt, hogy egyedül nem tudja jól érezni magát. Szóval nem a nézeteiddel van a probléma, hanem azzal, hogy hasraütésszerűen sz*rnak bélyegzel valakit, mindenféle előzetes információ nélkül.
2019. nov. 15. 11:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Gyerekek... Komolyan érdekel pár válaszoló hozzáállása: A kérdezőn akarnak segíteni vagy jobb színben feltüntetni magukat és fényezni? Mert ha az első eset, akkor legalább egy kis önismeret is legyen a válaszokban.

#8: Bizonyára a nagydumás, műmájer, egoista gyökereken, akik egy része átment a fél városon, mindenki röhög...

Külön vicces, hogy más kérdéseknél meg sorban mennek a válaszok, hogy az illetőnek legyen magabiztossága és hasonlók.

#10: Lelki szemeim előtt látom, ahogy pistike lemegy a helyi kávézóba/diszkóbaé s elkiabálja magát: Emberek, nem tudok csajozni! És hirtelen ott terem 20 lány, akik egyből őt akarják életük párjául.

Meg lelki szemeim előtt látom, ahogy nőket megkérdeznek, hogy mit tartanak férfiasnak és nem azt mondják, hogy a határozottságot, izmokat és hasonlókat, hanem azt, ha valaki nem tud csajozni és tisztában van a hibáival.

Lehet, hogy velem van a baj, de egyik sem ebben az univerzumban szokott megtörténni... :D De tény, hogy a férfias/nőies jelzővel könnyű úgy dobálózni, hogy nincs mögötte tartalom, de az illető azt hiszi, hogy súlyos jelző.

És 64%-ossal is egyetértek! Ellehetne hanyagolni, hogy pár mondat alapján komplett személyiségelemzéseket nyomunk le előítéletesen?

2019. nov. 15. 11:34
 14/20 anonim ***** válasza:

"#10 ettől még nem lesz férfias. Ha egy nő csinálja ugyanezt, akkor az meg nőies? :D"

Vélemény szerint a férfiasság nem abban merül ki, hogy 68-as karod van, meg f.asza arcszőrzettel rendelkezel, hanem sokkal több ennél. Abban egyetértünk, hogy a rimánkodás, meg a hiszti valóban férfiatlan. De az ha valaki, legyen az tizenéves szűz srác vagy éppen egy 40 éves családapa idejön tanácsért, elismeri a hibáit és változtatni akar rajta, azzal mi a probléma? A műmájer bunkókról meg annyit, hogy a nagyrészük önbizalomhiányos gyerek, akik kompenzálni akarják a hulladék életüket feltűnéssel, meg mások bsz.ogatásával. Ezeknél férfiatlanabb tulajdonság nem sok van...

2019. nov. 15. 11:37
 15/20 anonim ***** válasza:

"Meg lelki szemeim előtt látom, ahogy nőket megkérdeznek, hogy mit tartanak férfiasnak és nem azt mondják, hogy a határozottságot, izmokat és hasonlókat, hanem azt, ha valaki nem tud csajozni és tisztában van a hibáival"

Nem azt mondtam, hogy férfias, hogy nem tud csajozni, hanem azt ha fejleszteni akarja a csajozásbeli gyengeségeit az egy férfias vonás. Egyik sikeresen csajozó férfi sem "F.aszanova Donhuán dzsigoló"-ként kezdte a pályafutását...

2019. nov. 15. 11:51
 16/20 anonim ***** válasza:
#15: A PUÁ-sok is fejleszteni akarják ebben magukat. Annyira szokták itt imádni őket a nők! :D
2019. nov. 15. 11:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Endricus, 11:01-es hozzászólásoddal kapcsolatban ajánlanám figyelmedbe ezt a blogbejegyzést neked, meg a többi lustaságból önbecsapónak:

[link]

2019. nov. 15. 13:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Én sokakra ezért nem reagálok. Minek? Meggyőzni úgyse tudom, a primitív vitában behozhatatlan előnye van a hatalmas gyakorlata miatt, egy verekedést meg nekem ez nem ér meg, nem vagyok kisebbség vagy pszichopata.

egy evrekedéstől nem leszel pszihopata,tény hogy nem divat mint a 90 es évekbe de azér nejázd az agyad már

2019. nov. 15. 15:25
 19/20 anonim ***** válasza:
evrekedéstől-verekedéstől
2019. nov. 15. 15:25
 20/20 anonim ***** válasza:
csak legyél önmagad, szeretem az introvertált férfiakat
2020. dec. 24. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!