Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hiszi azt a többség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt a többség, hogy az az ideális ha a férfi az idősebb?

Figyelt kérdés
2019. nov. 14. 22:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Hiába is pontoztak le,úgy van ahogy írtam,csak tudom nőként,közel a 40-hez.

Amúgy #7-es válaszadó voltam.

2019. nov. 15. 16:38
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

"Az, hogy a férfiak is ugyanolyan gyorsan idősödnek, biológiai tény."

A biológiai teny az, hogy a nők 7 évvel tovább élnek. A férfiak 7 évvel hamarabb véglegesen elhasznalodnak.

2019. nov. 15. 22:07
 33/37 anonim ***** válasza:
És az elizoekbol kifolyólag az lenne a szerencsés, ha a feleség 7 évvel idősebb lenne,így van esélyük a legtöbb időt egymás mellett tölteni.
2019. nov. 15. 22:08
 34/37 anonim ***** válasza:

Es mi van akkor ha a no elne tobbet statisztikailag,de a no genetikaja rosszabb?

Nem csak az a lenyeg,hogy mennyit elnek egyutt,hanem hogyan.

Ha nem illenek ossze,ahogyan az elozo hozzaszolo is irta az ellenteteket es igy elnek le tobb mint 20evet,hiaba egyidosek v keves a korkulonbseg,azt kidobhatjak a kukaba,mert rosszul toltottek el azt az idot.

Legyen idosebb a masik,es normalisabb,mint komolytalan,bunko es felelotlen fiatal.

2019. nov. 16. 08:02
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

A nők genetikája nem rosszabb, a szülés teszi őket kicsit tönkre. De nem mindenki szül. A negyvenes korosztályban már mindenki változik, nemtől függetlenül sokaknál megjelenik a toka, pasik kopaszodnak, pocakosodnak, nők melle megereszkedik stb. Az, hogy kinek milyen az arca, megint csak genetika. Amin ronthatunk a szoláriummal, sminkeléssel. A férfiknak inkább itt van előnyük. Én elmúltam negyven és egyetlen ránc sincs az arcomon, csak ha mosolygok vagy összevonom a szemöldököm. Nő vagyok, és piszok nehéz életem volt, nem hercegnőként éltem hogy ne legyen stressz az életemben. Mindez genetika és nem annak a kérdése, hogy mi van a lábad között.

Ja, és még valami, ha már kapcsolatokról van szó: a társadalmi nyomás miatt nincs sok olyan pár, hogy a nő jelentősen idősebb (2-3 év sosem volt nagy cucc). Az ilyeneket mindig megszólták, sőt, a mai napig megszólják, főleg az ilyen begyepesedett országokban, mint idehaza. De ettől még egyre több ilyen pár van és lesz.

Ha neked van igazad, akkor annak az az oka, hogy a nőkkel szemben a férfiak felszínesek és csak a friss husira mennek, nem fontos számokra a személyiség.

Ha nekünk van igazunk, akik nem értünk veled egyet, akkor vannak normális férfiak akik a nőt a személyiségéért akkor is tudja szeretni, ha a nő 5-10 évvel idősebb és nem zavarja, ha ez előtt utóbb meglátszik. Ezt csak úgy itthagyom gondolkodtatónak.

2019. nov. 16. 08:34
 36/37 anonim ***** válasza:
58%

#27: Nekem 2 év koli és 2 év albérlet jutott egyetemen.

Ittam egy csomót koliban, de valahogy nem volt tele egy haverom szobája sem üres sörösdobozokkal,de a csajoknál rendszeresen voltak szétdobált bugyik és hasonlók.

A mosnivaló cuccot ugyanolyan arányban vitték haza srácok, mint lányok.

Kaját is hoztak lányoknak ugyanúgy. Apuci kicsi lányainak. (Arról meg inkább ne beszéljünk, hogy amíg a konyhában a srácok minimalistán lerendezték általában a dolgot, addig a csajok mekkora rendetlenséget hagytak és rengetegszer ezt a srácok takarították el utánuk, mert már nem bírták nézni. És az azért durva, hogy eddigi életem során ettem már sok havernál és eddig csak lányok rontották el a panírozást, mert nem tudták a sorrendet.)

Azt meg hagyjuk már, hogy kapcsolatokban minden takarítást és hasonlót a nő csinál. Erre kb. azt lehetne írni, hogy ok boomer.

2019. nov. 16. 10:00
 37/37 anonim ***** válasza:

Társadalmi beidegződés szerintem.

Nekem mondjuk szinte mindig pár évvel fiatalabb párjaim voltak, és most is inkább a fiatalabb férfiak buknak rám. Párom is fiatalabb 2 évvel nálam. Nálam ez valahogy már a legelejétől így volt. A láhatóan idősebb férfiak konkrétan taszítanak. Mindenki más. Engem igazából nem nagyon izgat ez a dolog, nem is direkt alakult úgy, ahogy. Mindenki azzal jön össze, és azt tart vonzónak, akit akar.

2019. nov. 16. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!