Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt a többség, hogy az az ideális ha a férfi az idősebb?
Azért h a nő ne öregedjen ki mellőle! Meg agyilag egy hullámhosszon vannak.10 év korkulonbseggel már generacios kulonbsegek vannak.
De fizikalisan barki vonzodhat barkihez,nincs azzal semmi gond,lazább kapcsolat alakulhat,néha komolyabb is.
> Az összes öreg pedó pasi a gyakorin nyüzsög, és egymást éltetik :)
Huszonéves vagyok. Amit én látok, az az, hogy az idősödő nők itt vergődnek a gyakorin, hogy "de a férfiak is ugyanolyan gyorsan idősödnek", miközben a valóságban nem ritka a 10-20 év korkülönbség sem a férfi javára.
Utolsó, semmilyen logikai kapcsolat nincs abban amit írtál. Az, hogy a férfiak is ugyanolyan gyorsan idősödnek, biológiai tény. Az, hogy a nők ezt sokszor elnézik nekik, az meg társadalmi tény.
Az érettségi talákozókon elnézem a volt osztálytársaimat. Szinte mindenki hasonló korú párral jött össze, volt évfolyamtársakkal, egyetemi csoporttársakkal. Csak kevés olyan kapcsolat van, ahol a férfi idősebb. Az egyik ilyen én vagyok, a volt férjem 7 évvel idősebb volt. De nekem van egy enyhe apakomplexusom, mert apa nélkül nőttem fel, másrészt elváltunk 10 év után, mert nem igazán működött a dolog. Erről ennyit.
Amúgy nem a korkülönbségen múlik, hanem a két emberen.
> Az, hogy a férfiak is ugyanolyan gyorsan idősödnek, biológiai tény.
Nem, a nők bőre hamarabb öregszik, ez biológiai tény. Tessék:
Én Magyarországon rengeteg olyan párt látok, ahol a férfi jóval idősebb. Megkockáztatom, hogy a kapcsolatok közel fele ilyen.
Nem tudom,hogy a többség ezt hiszi-e, én nem így gondolom.
Két tartós kapcsolatom volt. A férjem 4 évvel volt fiatalabb, jelenlegi párom 2 évvel fiatalabb.Nem tudnék sokkal idősebb vagy fiatalabb pasit elképzelni tartós kapcsolatra, de inkább legyen pár évvel fiatalabb mint idősebb. És nem a külső miatt.
Az érzelmi/anyagi biztonságot kortól függetlenül tudja biztosítani egy pasi, de magam is megteszem, nem várom el,hogy bárki támogatására szoruljak anyagilag.
Tiszteljen, értékeljen, legyen értelmes,figyelmes,igyekvő és talpraesett. Aztán a többit hozza az élet. Kortól függetlenül.
A véleményed lehet ez, és akár így is van. De sosem fog errő pontos statisztika készülni.
Viszont a kérdésed nem a döngetésre irányul, vagy arra gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!