Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hiszi azt a többség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt a többség, hogy az az ideális ha a férfi az idősebb?

Figyelt kérdés
2019. nov. 14. 22:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
37%
Az összes öreg pedó pasi a gyakorin nyüzsög, és egymást éltetik :)
2019. nov. 15. 00:25
 12/37 anonim ***** válasza:
23%

Azért h a nő ne öregedjen ki mellőle! Meg agyilag egy hullámhosszon vannak.10 év korkulonbseggel már generacios kulonbsegek vannak.

De fizikalisan barki vonzodhat barkihez,nincs azzal semmi gond,lazább kapcsolat alakulhat,néha komolyabb is.

2019. nov. 15. 01:08
 13/37 anonim ***** válasza:
49%

> Az összes öreg pedó pasi a gyakorin nyüzsög, és egymást éltetik :)

Huszonéves vagyok. Amit én látok, az az, hogy az idősödő nők itt vergődnek a gyakorin, hogy "de a férfiak is ugyanolyan gyorsan idősödnek", miközben a valóságban nem ritka a 10-20 év korkülönbség sem a férfi javára.

2019. nov. 15. 01:44
 14/37 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó, semmilyen logikai kapcsolat nincs abban amit írtál. Az, hogy a férfiak is ugyanolyan gyorsan idősödnek, biológiai tény. Az, hogy a nők ezt sokszor elnézik nekik, az meg társadalmi tény.

Az érettségi talákozókon elnézem a volt osztálytársaimat. Szinte mindenki hasonló korú párral jött össze, volt évfolyamtársakkal, egyetemi csoporttársakkal. Csak kevés olyan kapcsolat van, ahol a férfi idősebb. Az egyik ilyen én vagyok, a volt férjem 7 évvel idősebb volt. De nekem van egy enyhe apakomplexusom, mert apa nélkül nőttem fel, másrészt elváltunk 10 év után, mert nem igazán működött a dolog. Erről ennyit.

Amúgy nem a korkülönbségen múlik, hanem a két emberen.

2019. nov. 15. 06:19
 15/37 anonim ***** válasza:
53%
Egyik része a pénz miatt,másik része a biztonság érzete miatt,harmadik része meg jobban szereti,ha a pasi komolyan gondolkozik és még az öregedés is jól áll neki. :)
2019. nov. 15. 07:07
 16/37 anonim ***** válasza:
29%

> Az, hogy a férfiak is ugyanolyan gyorsan idősödnek, biológiai tény.

Nem, a nők bőre hamarabb öregszik, ez biológiai tény. Tessék:

[link]

Én Magyarországon rengeteg olyan párt látok, ahol a férfi jóval idősebb. Megkockáztatom, hogy a kapcsolatok közel fele ilyen.

2019. nov. 15. 07:10
 17/37 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom,hogy a többség ezt hiszi-e, én nem így gondolom.

Két tartós kapcsolatom volt. A férjem 4 évvel volt fiatalabb, jelenlegi párom 2 évvel fiatalabb.Nem tudnék sokkal idősebb vagy fiatalabb pasit elképzelni tartós kapcsolatra, de inkább legyen pár évvel fiatalabb mint idősebb. És nem a külső miatt.

Az érzelmi/anyagi biztonságot kortól függetlenül tudja biztosítani egy pasi, de magam is megteszem, nem várom el,hogy bárki támogatására szoruljak anyagilag.

Tiszteljen, értékeljen, legyen értelmes,figyelmes,igyekvő és talpraesett. Aztán a többit hozza az élet. Kortól függetlenül.

2019. nov. 15. 08:23
 18/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én 26f vagyok
2019. nov. 15. 08:36
 19/37 A kérdező kommentje:
Nekem az a véleményem , hogy annyi férfi dönget fiatalabbat mint ahány fiatal fiú milfet
2019. nov. 15. 08:40
 20/37 anonim ***** válasza:

A véleményed lehet ez, és akár így is van. De sosem fog errő pontos statisztika készülni.

Viszont a kérdésed nem a döngetésre irányul, vagy arra gondoltál?

2019. nov. 15. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!